Afneembare bindingen en stijgvellen inbegrepen!

Ski_Materiaal Wintersport - SAMURAI FREE RANDO 700 P WED'ZE - Wintersport
Ski_Materiaal

SKI'S FREERIDE VOLWASSENE SAMURAI FREE RANDO 700 GROEN WED'ZE

WED'ZE
Ontworpen voor: freeriders die op zoek zijn naar het unieke paar ski's bij uitstek om alles te doen. Deze ski's zijn op maat van freeriders die een enkel paar ski's willen. Met 100 mm, de afneembare bindingen en stijgvellen heb je een goed compromis om zowel op de piste als off piste te skiën.
Maat

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€499.99 - %

Vanaf €499.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8370049
TECHNISCHE INFORMATIE
Constructie Woodcore Tec is een constructie met houten kern en verticale kanten. Het voordeel van deze constructie is dat het een goede veelzijdigheid biedt aan de ski en veel comfort ongeacht het type sneeuw.
Bindingen: Bindingen van het merk Tyrolia, Adrenalin 13, Din 3 à 13. In 184cm, verstelbaar van 299mm tot 362mm. In 177cm, verstelbaar van 270mm tot 330mm.
Stevigheid: -
Voorbereiding: Gewaxte en geslepen ski's, gebruiksklaar. Kanten geslepen op 89°.
Wat is een camber? Als je de ski op de grond legt, bevinden de contactpunten van de ski met de sneeuw zich vlakbij de nose en de hiel terwijl het midden van de ski (onder de bindingen) een beetje omhoog komt (dit is de camber). Hoe langer en hoger de camber, hoe meer grip de ski heeft en hoe krachtiger hij is. Hoe lager de camber, hoe toleranter en wendbaarder.
Wat is een rocker? Op een "rocker" ski komt de nose (en soms de hiel) vroeger van de grond dan bij een ski met camber. Hierdoor worden de contactpunten naar het midden van de ski verschoven. Het ski-oppervlak dat in contact komt met de sneeuw wordt daardoor korter waardoor de wendbaarheid en het draagvermogen in losse sneeuw verhoogt. Bij het nemen van bochten heeft de ski meer grip op harde sneeuw dankzij de lange edges. Hoe langer de rocker, hoe wendbaarder de ski.
FREE FLOAT ROCKER De lange rocker vooraan zorgt ervoor dat je op de poedersneeuw blijft glijden en gemakkelijk bochten kan nemen op harde sneeuw. De hiel komt een beetje omhoog om de ski gemakkelijk te draaien.
Waarmee komt de sidecut van een ski overeen? De sidecut wordt gekenmerkt door 3 cijfers, de breedte aan de nose (voorkant van de ski), aan het glijvlak (het midden van de ski) en aan de hiek (achterkant van de ski). Hoe breder de nose, hoe gemakkelijk de ski bochten neemt. Hoe smaller het glijvlak, hoe meer grip op harde sneeuw. Hoe breder het glijvlak, hoe comfortabeler en stabieler de ski is bij veranderende sneeuw. Hoe breder de hiel, hoe meer de ski verankerd is in de bocht. Hoe fijner de hoek, hoe gemakklijker je roetsjt.
Stijgvel: Dit is het meest robuuste stijgvel van colltex. 65% mohair, 35% polyamide en een specifieke behandeling garanderen een ultieme slijtvastheid, uitstekende eigenschappen bij het stijgen, een goed glijvermogen bij elke temperatuur. Het ideale «Allround» stijgvel .
VOORDELEN
Drijfvermogen De Samurai is 99 mm breed en heeft een grote nose om te glijden op poedersneeuw.
Veelzijdigheid Piste, off piste, trektochten, je kunt er echt alles mee doen!
Wendbaarheid De korte radius en de powder rocker maken de ski erg wendbaar.
Stijfheid Stijf
Stabiliteit De houten constructie met rechte kant biedt goede stabiliteit bij hoge snelheid.
Grip Ongelofelijke grip dankzij de korte radius en goede stijfheid.
KENMERKEN
Maten
177cm 184cm
Sidecut
139/99/125, 18m in 184cm
Programma
80% off-piste
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Onderhoudstips Dry after each usage.
OVERIGE INFORMATIE
Woordje van de product manager: http://zpks.com/flv/f3d07d8d1ca11d5bbb1250fcff0669e1/576946f9/1/2/12695/138469.mp4
Garantie 2 jaar
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook: