Stevig, grote opening, extra schouderriemen.

Trekking_Accessoires Outdoor - Rugzak Trekking 120 l QUECHUA - Backpacks en rugzakken
//www.decathlon.nl/common/3Dpictures/a/4ec446261cd54335a7d50104c3c8b647.zip/index.html
Trekking_Accessoires

Rugzak Trekking 120 l zwart QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: trekkers die hun bagage willen laten vervoeren tijdens de tocht. Stevig, grote opening, extra schouderriemen. Extra grote inhoud voor tochten van langere duur.

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€54.99 - %

Vanaf €54.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8128951
TECHNISCHE INFORMATIE
Technische test voor rugzakken.
We testen alle onderdelen in het labo: stoffen, gespen, riemen, schuim, ritsen ... Zo wordt de stof gecontroleerd op: slijt- en scheurvastheid, kleurbehoud na blootstelling aan UV-stralen en na wasbeurten, waterdichtheid ... Vervolgens onderwerpen we het afgewerkte product aan een slijtagetest die het jarenlange gebruik van de rugzak nabootst. Zo testen we de duurzaamheid van de assemblage: een pop draagt de verzwaarde rugzak en bootst gedurende duizenden cycli de bewegingen bij snel stappen na.
Hoe wordt de inhoud van de rugzakken gemeten?
De inhoud van elke rugzak wordt gemeten volgens een standaardmethode: wij gebruiken kleine balletjes om het hoofdvak en elk ander vak mee op te vullen. Vervolgens legen wij de rugzak in een maatbak met schaalverdeling, waardoor we de inhoud in liter kunnen aflezen.
Milieu-indicatoren
Oxylane en Quechua willen je informeren over de milieu-impact van onze trekkingrugzakken gedurende hun hele levensduur. Dit naar aanleiding van een experiment dat startte in juli 2011 in samenwerking met het Franse ministerie van Leefmilieu. De scores ABCDE werden toegekend bij een vergelijking tussen uitsluitend rugzakken van Quechua. Meer informatie over dit project en de berekeningswijzen vind je op www.oxylane.com/20/demarche-environnementale
VOORDELEN
Inhoud Inhoud: 120 liter. Gewicht: 2,1 kg. Afmeting gevulde rugzak: H42 x B87 x D42
Gebruiksgemak Zakken: 2 binnen, 2 buiten. Labelhouder. Compressieriemen.
Transportgemak Afneembare rugzakriemen en heupgordel, handgrepen.
Stevigheid Garantie 5 jaar
Ecodesign Dit artikel bevat geen pvc (polyvinylchloride).
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Onderhoudstips Handwas.
Wasinstructies
Handwas
Niet bleken
Mag niet in de droogtrommel
Niet strijken
Niet droogreinigen
Voorraadinfo Bewaar de rugzak op een droge plaats.
Gebruikslimiet Niet waterdicht. Bescherm je spullen wanneer het regent.
OVERIGE INFORMATIE
Al onze rugzakken worden uitgetest door personen die representatief zijn voor de doelgroep van het artikel en in omstandigheden die gelijkaardig zijn aan jouw gebruik. Tijdens onze "testmissies" werkt de productmanager samen met personen die niet gebonden zijn aan Quechua om de artikelen uit te testen, te verbeteren en te beoordelen.
Producttest We testen zowel in het labo als op het terrein in welke mate de rugzak bestand is tegen slijtage, scheuren, verkleuring door UV-stralen, wassen, indringing van water. Vervolgens wordt de veroudering van de rugzak nagebootst door de verzwaarde rugzak op een pop te plaatsen die gedurende duizenden cycli de bewegingen bij snel stappen nabootst. De onderdelen (stof, gespen, riemen, schuim, ritsen ... ) worden ook afzonderlijk getest, waardoor we 10 jaar garantie kunnen geven op deze rugzakken.
Garantie 5 jaar
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook:

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: