100 liter Grote opening, extra schouderriemen.

Trekking_Accessoires Trekking_Accessoires - Rugzak Trekking 100 l zwart QUECHUA - Compario Families
//www.decathlon.nl/common/3Dpictures/a/a4efeb630e374634b9a64822949356cb.zip/index.html
Trekking_Accessoires

Rugzak Trekking 100 l zwart QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: trekkers die hun bagage willen laten vervoeren tijdens elke etappe. Handig om je bagage te laten vervoeren bij een trektocht. Grote inhoud (100 liter), stevig, met grote opening en extra schouderriemen (berghut, trein, luchthaven …).

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€49.99 - %

Vanaf €49.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8128950
TECHNISCHE INFORMATIE
Technische test voor rugzakken.
We testen alle onderdelen in het labo: stoffen, gespen, riemen, schuim, ritsen ... Zo wordt de stof gecontroleerd op: slijt- en scheurvastheid, kleurbehoud na blootstelling aan UV-stralen en na wasbeurten, waterdichtheid ... Vervolgens onderwerpen we het afgewerkte product aan een slijtagetest die het jarenlange gebruik van de rugzak nabootst. Zo testen we de duurzaamheid van de assemblage: een pop draagt de verzwaarde rugzak en bootst gedurende duizenden cycli de bewegingen bij snel stappen na.
Hoe wordt de inhoud van de rugzakken gemeten?
De inhoud van elke rugzak wordt gemeten volgens een standaardmethode: wij gebruiken kleine balletjes om het hoofdvak en elk ander vak mee op te vullen. Vervolgens legen wij de rugzak in een maatbak met schaalverdeling, waardoor we de inhoud in liter kunnen aflezen.
Milieu-indicatoren
Oxylane en Quechua willen je informeren over de milieu-impact van onze trekkingrugzakken gedurende hun hele levensduur. Dit naar aanleiding van een experiment dat startte in juli 2011 in samenwerking met het Franse ministerie van Leefmilieu. De scores ABCDE werden toegekend bij een vergelijking tussen uitsluitend rugzakken van Quechua. Meer informatie over dit project en de berekeningswijzen vind je op www.oxylane.com/20/demarche-environnementale
Hoe pas ik mijn rugzak aan?

Maak eerst alle riemen los (schouderriemen, heupgordel, stabilisatieriemen). Doe de tas om. Bij tassen van 50 l en meer plaats je de heupgordel op heuphoogte (rond het bekken) en trek je de gordel aan. Bij kleinere rugzakken bevindt de gordel zich ter hoogte van je middel. Trek de schouderriemen aan. Stel ten slotte de stabilisatieriemen af zoals jij dat wenst.
VOORDELEN
Inhoud Inhoud 100 liter / gewicht 1,7 kg / afmetingen gevuld: H41 x B72 x D41.
Gebruiksgemak Zakken: 1 binnen, 1 buiten. Compressieriemen. Labelhouder.
Transportgemak Afneembare schouderriemen. Draagriem. Handgreep.
Stevigheid 5 jaar garantie
Ecodesign Dit artikel bevat geen pvc (polyvinylchloride).
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Hoofdstof
100.00% Polyester
Onderhoudstips Hou de waterdichtheid van de stof intact en stop de rugzak niet in de wasmachine of de droogtrommel. Vermijd chemisch reinigen en gebruik ook geen bleekwater. Niet strijken. Je kunt de rugzak met de hand schoonmaken. Gebruik daarvoor lauw water met een beetje zeep. Eventueel kun je ook een borstel gebruiken. Na een paar jaar kun je de waterdichtheid van de stof vernieuwen met een impregneerspray.
Wasinstructies
Handwas
Niet bleken
Mag niet in de droogtrommel
Niet strijken
Niet droogreinigen
Voorraadinfo Bewaar de rugzak op een droge plaats.
Gebruikslimiet Niet volledig waterdicht, bescherm de inhoud bij regen
OVERIGE INFORMATIE
Producttest Al onze rugzakken worden uitgetest door personen die representatief zijn voor de doelgroep van het artikel en in omstandigheden die gelijkaardig zijn aan jouw gebruik. Tijdens onze "testmissies" werkt de productmanager samen met personen die niet gebonden zijn aan Quechua om de artikelen uit te testen, te verbeteren en te beoordelen.
Garantie 5 jaar
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook:

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: