Gemakkelijk systeem om ski's/snowboard te dragen.

Ski_Accessoires Ski_Accessoires - RUGZAK RVS FS 500  WIT 17 WED'ZE - Compario Families
Ski_Accessoires

RUGZAK WED'ZE REVERSE FS 500 WIT WED'ZE

WED'ZE
Ontworpen voor: skiërs of snowboarders die een rugzak willen voor alle tochten, met functies die verband houden met skiën/snowboarden. Mogelijkheid om je ski's, snowboard of zelfs twee paar kinderski's te dragen, zodat je je handen vrij hebt tot aan de skilift.

Kleur : WIT / ZWART / ROOD

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ontdek vergelijkbare artikelen
 
Artikelnummer : 8368379
TECHNISCHE INFORMATIE
Ski's / snowboard dragen Dankzij de draagriemen kan je een paar ski's (tot 140 mm in de hiel) of een snowboard dragen. De riemen zijn verstelbaar zodat je ook een extra paar kinderski's kan dragen naast een snowboard of een paar volwassen ski's. Met stevigere en gebruiksvriendelijke metalen ringen.
Ergonomische schouderriemen Wanneer je je ski's of snowboard aan je rugzak hangt, bieden de riemen in EVA 3 mm + Pu 8 mm een maximaal comfort. Onmisbaar ook voor lange skitochten van een dag.
Afstelgemak Twee verstelbare riemen: een buik- en een borstriem zodat de rugzak zich aanpast aan de lichaamsbouw van de skiër of snowboarder.
De riemen zijn verstelbaar zodat je ze kan aanpassen aan de grootte en de breedte van de ski's. Aan te passen aan junior of volwassen ski's.
Zakken Handige skirugzak met veel grote zakken en verschillende vakken binnenin. Algemene afmetingen van de rugzak: (29 cm breed x 52 cm hoog x 18 cm diep) / Afmetingen tweede vak (rug) identiek x 5 cm breed en met een inhoud van 7 liter / Hoofdvak: 11cm breed en 13 liter inhoud / Gewatteerd skibrilvak (21 cm breed x 13 cm hoog x 4 cm diep) met een inhoud van 1,5 l / Organizer: (22 cm breed x 23 cm hoog x 5 cm diep).
Vakken In de zakken kan je alles meenemen wat je nodig hebt tijdens een dagje skiën / snowboarden.
Bijvoorbeeld =

Hoofdzak: - Laag 2
- Pick-nick / tussendoortje
- Fles water 1 liter

Zak skibril:
- Sneeuwbril
- Zonnebril

Zijzakje: - Pisteplan
- Portefeuille
- Autosleutels
- Lippenstift, zonnecrème
Zak voor skibril Een zak met schuim voor je skibril vooraan op de rugzak om een reservebril, een bril, een gsm in te steken. Een zacht doekje binnenin om de lens te beschermen (skibril, telefoon, bril).
Reverse-systeem - gebruiksaanwijzing Maak de gesp los. RUGZAK DRAAIEN: houd de rechterarm naast het lichaam en trek met de linkerhand aan de handgreep van de buikriem om de rugzak naar voren te draaien. Maak de lus vast aan de vrouwelijke lus onderaan te tas om deze vast te maken. De gesp kan worden beveiligd door een afneembaar systeem.
OPENEN: Dankzij de heel praktische opening kun je gemakkelijk bij al je spullen, zelfs helemaal onderaan in de rugzak!
Rugzak Deel van "stijve" rug met PE-schuim 3 mm voor meer comfort tijdens het gebruik en zodat de rugzak gemakkelijk zit als je je ski's of snowboard draagt.
Onderkant Het is in Polyester 600D gecoat met polyurethaan om slijtage aan de onderkant van de rugzak te voorkomen en voorzien van een zeil om je spullen droog te houden als je je rugzak op de sneeuw zet.
Compressieriemen Met compressieriemen om het volume van de rugzak te optimaliseren in functie van de inhoud ervan. De riemen kunnen ook gebruikt worden om aan te spannen als je een paar ski's aan de zijkant draagt.
Handgreep Gemakkelijk te dragen skirugzak om mee te nemen of op te bergen.
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Garantie 2 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: