Stevige, comfortabele rugzak van 17 l.

Accessoires_Transport Accessoires_Transport - Rugzak Abeona 17 l rood NEWFEEL - Compario Families
Accessoires_Transport

Rugzak Abeona 17 l rood NEWFEEL

NEWFEEL
Ontworpen voor: elke dag, om je persoonlijke spullen of sportspullen mee te nemen. Een praktische rugzak nodig? Dan is deze rugzak van 17 liter wat je zoekt! Hoofdvak met grote opening (A4-formaat), ritszak vooraan. Verstelbare gewatteerde schouderriemen.

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ontdek vergelijkbare artikelen
 
Artikelnummer : 8281573
TECHNISCHE INFORMATIE
Getest in gebruik Al onze tassen en koffers worden in de praktijk personen met een gelijkaardig profiel als dat van onze doelgroep, in dezelfde omstandigheden als die waarin ze normaal zouden worden gebruikt. Tijdens onze gestandaardiseerde gebruikstests werkt de productmanager samen met onafhankelijke testers, om onze artikelen te testen, verder te ontwikkelen en te beoordelen.
Laboratoriumtests In onze Strenfit-laboratoria bootsen we extreme gebruiksomstandigheden na om de sterkte van de materialen, naden, assemblages en kunststof onderdelen te testen. Dankzij die tests kunnen we 2 jaar garantie geven op onze artikelen.
Hoe wordt de inhoud van de tassen en koffers van Newfeel gemeten? De inhoud wordt gemeten volgens een gestandaardiseerde methode: we vullen het hoofdvak en alle vakken en zakken met kleine bolletjes. Vervolgens gieten we die bolletjes over in een bak met schaalverdeling, zodat we de inhoud in liter kunnen aflezen.
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Garantie 2 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: