Ready to play?

Ready to play?

Eindelijk is het zomer! De lange, lichte dagen roepen het buitenleven. Samen zijn, nieuwe dingen proberen, op avontuur! Ter land, ter zee of in de achtertuin. Ben jij ready to play?

Lorem ipsum

Voel de zomer

In het water

In de zomer is het water de ultieme speeltuin voor jong en oud. Ontdek de onderwaterwereld, maak een frisse duik, of trotseer de zee op je favoriete board. Zwembad of oceaan; er is zo veel te beleven!

Zon, zee, strandtas

Een goed gevulde strandtas is het halve werk. Naast je badkleding en genoeg water wil je deze producten ook zeker niet vergeten.

Ontdek alles voor op het strand
Camping life

Voel de zomer

Op de camping

Kamperen is meer dan slapen in een tent. Het is het buitenleven, de gesprekken, weg zijn van het dagelijks leven. Of je nu houdt van stijl en comfort, of van zo min mogelijk. Ontdek hoe leuk kamperen kan zijn bij Decathlon.

Zomerse kampeeruitrusting

Klaar voor de zomer? Met onze pop-up tenten, kampeerstoeltjes, en zachte matrassen ben je binnen no time ready voor avontuur!

Ontdek alles voor kampeervakanties

Wandelen en hiken

Ontdek alles wat je nodig hebt om de natuur te verkennen. Ga je deze zomer in Nederland wandelen of ga je op wandelavontuur in de bergen? Bij Decathlon vind je alles wat je nodig hebt voor elke hike die je maar kan bedenken!

Alles voor wandelen
wandelen

Alles voor zomerse wandelingen

Ontdek nu onze top zomer-wandelproducten!

Bekijk alle wandelproducten

Uit in eigen tuin

Aan de meest simpele dingen beleef je soms het meeste plezier. Zoals een balletje trappen in het park, of trampolinespringen in de achtertuin. Ontdek de leukste spellen en activiteiten voor een fantastische zomer dichtbij huis!

Ontdek alles voor in de tuin
Lorem ipsum

Haal meer uit je Decathlon producten

Met onderstaande programma's kunnen wij de levensduur van onze producten verlengen. Zo kan je een gebruikt product inruilen voor een giftcard via BuyBack. Vervolgens verkopen wij je product als Second Life product. Je kunt ook je product (laten) repareren via Repair, zodat je nog langer plezier hebt van jouw Decathlon producten!