Dynamisch en antislip.

Walking_Heren Walking_Heren - Propulse Walk 300 NEWFEEL - Compario Families
//www.decathlon.nl/common/3Dpictures/a/60d0ac5192204729981147afa7a18104.zip/index.html
Walking_Heren

Herenschoenen Propulse Walk 300 voor powerwalken blauw/geel NEWFEEL

NEWFEEL
Ontworpen voor: regelmatig power- en nordic walking op paden en wegen, met of zonder stokken, bij droog weer. De dynamische en antislip schoenen Propulse Walk 300 van Newfeel zijn perfect om te wandelen, eventueel met stokken om nog beter te presteren!

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ontdek vergelijkbare artikelen
 
Artikelnummer : 8351235
TECHNISCHE INFORMATIE
Waaruit bestaat de exclusieve Propulse Walking Technology van Newfeel? Onze modellen die zijn uitgerust met de Propulse Walking Technology hebben:
- Een hiel die aan twee kanten afgeschuind is en een systeem met omgekeerde grips heeft, om snel contact te maken met de grond,
- Een zone met veel grip die de voetafrol op de grond begeleidt, in overeenstemming met de stapbeweging,
- En tot slot een afzetzone onder de grote teen voor meer propulsie. Die zone is versterkt omdat dit gedeelte bij nordic walking sterk onderhevig is aan slijtage.
Wat is nordic walking? Nordic walking wordt beoefend met speciale stokken, op elk soort terrein met weinig hoogteverschillen, en is een prima activiteit om het hele lichaam strakker te maken.
Waarom heb je specifieke schoenen nodig voor nordic walking? Bij nordic walking wordt de voet volledig afgerold, vanaf de afzet met de hiel tot de voortstuwing via de voorvoet, een fase waarin de voet sterk wordt gebogen.
Daarom moeten wandelschoenen zo soepel zijn!
Wat zijn de voordelen van nordic walking? Nordic walking is een complete en doeltreffende vorm van lichaamsbeweging, waarbij je heel wat lichaamsspieren traint. Net zoals bij andere sporten zijn de voordelen voor de gezondheid en voor de lijn legio. Het is ook een van de minst belastende sporten voor je gewrichten en tegelijk kun je je er helemaal mee uitleven. Tot slot train je met de stokken ook je bovenlichaam (schouders, buikspieren, armen). Meer info op www.newfeel.com
Gebruikstests Alle schoenen voor nordic walking van Newfeel worden getest door representatieve nordic wandelaars in omstandigheden die overeenstemmen met degene die je zelf kunt ervaren (weer, duur van de wandeling, verschillende ondergronden). Aan de hand van die tests in het gewone leven kunnen we onze artikelen steeds verbeteren, om te voldoen aan de behoeften van onze klanten.
Laboratoriumtests Newfeel voert labtests uit op al zijn artikelen om de eigenschappen en voordelen van de wandelschoenen te kunnen bevestigen.
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Producttest Deze artikelen van Newfeel zijn getest in gebruik en in laboratoria.
Garantie 2 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT:
 • Walking_Heren - Propulse Walk 300 zwart/groen NEWFEEL
  NEWFEEL HERENSNEAKERS PROPULSE WALK 300 VOOR NORDIC WALKING ZWART/GROEN

  Vanaf   €39.99

 • Walking_Heren - Propulse Walk 300 heren blauw NEWFEEL
  NEWFEEL HERENSNEAKERS PROPULSE WALK 300 VOOR NORDIC WALKING BLAUW

  Vanaf   €39.99

 • Walking_Heren - Propulse Walk 380 zwart/blauw NEWFEEL
  NEWFEEL HERENSNEAKERS PROPULSE WALK 380 VOOR NORDIC WALKING ZWART/BLAUW

  Vanaf   €49.99