Ademend en sportief.

Walking_Heren Sportschoenen - Propulse Walk 200 NEWFEEL - Damesschoenen
//www.decathlon.nl/common/3Dpictures/a/b098c9684dc74a10b2db46e5fd941fa8.zip/index.html
Walking_Heren

Damesschoenen Propulse Walk 200 voor powerwalken marineblauw/roze NEWFEEL

NEWFEEL
Ontworpen voor: powerwalken op de weg bij droog weer. Voor regelmatig gebruik. Je houdt van powerwalken en wandelt vaak? Met de sportieve, luchtige schoenen Propulse Walk 200 krijg je zin om nog vaker een stevige wandeling te maken en te genieten van de weldaden van deze sport.

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€29.99 -67 %

Vanaf €9.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van 04/01/2017 tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8319657
TECHNISCHE INFORMATIE
Wat zijn de verschillende vormen van sportief wandelen? Sportief wandelen is een vorm van bewegen waarbij je flink doorstapt, van een half uur lang tot meerdere uren aan een stuk. Hieronder vallen het actief wandelen aan 5 tot 7 km/u, om fit te blijven, en het powerwalken, waarbij je 7 tot 10 km/u stapt en dat meer prestatiegericht is. Beide vormen kunnen worden beoefend met stokken om het hele lichaam aan het werk te zetten, in dat geval spreekt men van nordic walking. Meer info op www.newfeel.com
Wat zijn de specifieke kenmerken van een wandelschoen? Bij het hardlopen zijn er twee belangrijke fases in de beweging: harde landing op de hiel, de voet komt los van de grond, afzet met de voorvoet. Bij powerwalken blijft je voet voortdurend in contact met de grond en onderscheidt men 3 fases: landing op de hiel, de voet blijft in contact met de grond en afzet met de grote teen. Schoenen met Propulse Walking Technology zijn speciaal gemaakt om te beantwoorden aan de behoeften van de voet bij powerwalking of nordic walking.
Wat zijn de voordelen van powerwalking? Powerwalking is een complete en doeltreffende vorm van lichaamsbeweging, want je traint er heel wat spieren mee. Net zoals bij andere sporten zijn de voordelen voor de gezondheid en voor de lijn legio. Het is een vorm van lichaamsbeweging die door iedereen beoefend kan worden en je kunt jezelf snel verbeteren, met de bedoeling je te ontspannen of om prestaties neer te zetten. Meer info op www.newfeel.com
Gebruikstest Alle schoenen voor powerwalking van Newfeel werden getest door representatieve sportieve wandelaars, in omstandigheden die overeenstemmen met het dagelijks gebruik (weer, duur van de wandeling, verschillende ondergronden). Dankzij die tests kunnen we onze artikelen steeds verbeteren zodat ze tegemoetkomen aan de behoeften van onze klanten.
Laboratoriumtests Newfeel test al zijn schoenen voor powerwalking in het lab om de eigenschappen en voordelen ervan te beoordelen.
Wat zijn de voordelen van de Propulse Walking Technology? Onze modellen die zijn uitgerust met de Propulse Walking Technology hebben:
- Een hiel die aan twee kanten afgeschuind is en een systeem met omgekeerde grips heeft, om snel contact te maken met de grond,
- Een zone met veel grip die de voetafrol op de grond begeleidt, in overeenstemming met de stapbeweging,
- En tot slot een afzetzone onder de grote teen voor meer propulsie. Die zone is versterkt om slijtage op die plaats te beperken wanneer je aan powerwalken doet.
Wat zijn de voordelen van sportief wandelen? Powerwalking is een complete en doeltreffende vorm van lichaamsbeweging, want je traint er heel wat spieren mee. Net zoals bij andere sporten zijn de voordelen voor de gezondheid en voor de lijn legio. Het is een vorm van lichaamsbeweging die door iedereen beoefend kan worden en je kunt jezelf snel verbeteren, met de bedoeling je te ontspannen of om prestaties neer te zetten. Meer info op www.newfeel.com
VOORDELEN
Voetafrol Optimaliseert de voetafrol: geometrie van de zool en flex inkepingen.
Schokdemping Schokdempende loopzool in EVA-schuim.
Ademend vermogen Afvoer van transpiratie dankzij luchtig 3D-mesh.
Lichtheid Je wandelt gemakkelijker dankzij de lichte zool in EVA.
Afzet Propulse Walking Technology: systeem met grips achteraan en afzet vooraan.
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Buitenkant van
30.0% Polyurethaan, 70.0% Polyester
Binnenkant van
100.0% Polyester
Zool van
100.0% Rubber
Onderhoudstips Handwas.
Wasinstructies
Handwas
Voorraadinfo Tip van het Newfeel-team: bewaar je schoenen voor powerwalking op een luchtige plaats, beschermd tegen vocht en licht.
OVERIGE INFORMATIE
Producttest De powerwalking schoenen van Newfeel worden getest tijdens het gebruik en in het lab.
Garantie 2 jaar
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook:

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: