De sterkste uit ons assortiment.

Jacht_Kleding Jacht - Parka Supertrack fluo SOLOGNAC - Jachtkleding
Jacht_Kleding

Waterdichte parka Supertrack fluo SOLOGNAC

SOLOGNAC
Ontworpen voor: de drijfjacht. Een sterke fluorescerende parka voor intensieve drijvers.

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€139.99 - %

Vanaf €139.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8315380
TECHNISCHE INFORMATIE
Stevigheid Ultrasterke hoofdstof van 900 denier, zeer dik en slijtvast. Fluo parka in zeer dikke stof die bestand is tegen doornen. Verstevigd met aramide (een stof die ook gebruikt wordt in kogelvrije vesten).
Zichtbaarheid PBM Kleur genormeerd voor persoonlijke beschermingsmiddelen. Dit artikel moet je dragen over andere kleding en mag niet bedekt worden door bijvoorbeeld een parka of een rugzak. Bij volledig ontbreken van natuurlijk licht kan de veiligheid van de bescherming niet worden gegarandeerd. Dit artikel is een PBM voor niet-professioneel gebruik. Het dragen van dit soort kleding wil niet zeggen dat je de geldende veiligheidsregels niet meer moet naleven tijdens de jacht (zie handleiding).
Waterdichte eigenschappen van het kledingstuk. De parka Supertrack werd getest en gevalideerd onder een douche van 100 liter water / m² / uur, gedurende 4 uur. Bij een dergelijke test wordt een zwaar onweer nagebootst. Meer informatie vind je op de website solognac.com.
Alle naden en ritssluitingen zijn ook waterdicht.
Waterdichtheid van de stof Met 2000 mm waterkolom is de Supertrack uiterst waterdicht.
Men meet in hoeverre de stof bestand is tegen de waterdruk. Die waarde wordt uitgedrukt in mm waterkolom (test gebaseerd op de ISO-norm 811). Hoe hoger die waarde, hoe beter de stof waterdicht is. Een stof met een waterdichtheid van 2000 mm weerstaat dus aan een druk van 2000 mm water (wat ongeveer overeenkomt met een stortbui van één uur).
Waterafstotend De waterafstotendheid is het vermogen om water van het oppervlak te laten glijden zonder het te absorberen. Zo slorpt het textiel geen water op en blijft het licht, ademend en warm. Een stof wordt waterafstotend gemaakt met een speciale coating. Die moet bij voorkeur bij elke wasbeurt worden vernieuwd om de eigenschappen te verlengen. Alle producten die je daarvoor nodig hebt, vind je in onze winkels. De waterdichte parka's van Solognac werden waterafstotend behandeld.
Ademend vermogen van de stof. De Supertrack is ademend, dankzij de RET-score van 14 en de verluchtingsopeningen opzij. Om het ademend vermogen van een stof na te gaan, meet men de waterdampdoorlatendheid of RET (test gebaseerd op de ISO-norm 11092). Hoe lager die waarde, hoe meer waterdamp van het lichaam de stof doorlaat en hoe beter ze dus ademt. Bijvoorbeeld: RET < 9 = extreem goed ademende stof / 920 = weinig of niet ademende stof.
Ademend vermogen van het kledingstuk Naast het ademend vermogen van de gebruikte stoffen ontwikkelt Solognac ook technische oplossingen (ritsen, verluchtingen, mesh...) om het globale ventilatievermogen van deze parka te verbeteren.
Zakken Alle zakken zijn waterdicht. 2 steekzakken, 2 grote zakken voor patronen, 1 zak voor je walkietalkie, 1 zak voor je vergunning, 2 zakken voor merkarmbanden.
Kap Zeer stevig, afneembaar. Verstelbaar in de hoogte aan de hand van een elastiek en koordstoppers. In de diepte verstelbaar met de klittenband op de achterkant. Klep met vormgeheugen voor een goede bescherming van het gezicht.
Score om de milieu-impact van de artikelen te vergelijken De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn.
Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe.
Filmpje met uitleg: https://youtu.be/8t63KkRwn_8
sustainability.decathlon.com
VOORDELEN
Bestand tegen onkruid Door de stof en de assemblage goed bestand tegen perforatie en scheuren.
Zichtbaarheid Erg zichtbaar, goedgekeurd als persoonlijk beschermingsmiddel (zie handleiding).
Waterdichtheid Beschermt tegen buien, hetzij 12 cm regen over een tijdspanne van 2 uur.
Ademend vermogen Het membraan en de specifieke structuur bevorderen de afvoer van de transpiratie
zakken Meerdere zakken: voor walkietalkie, merkarmband en vergunning.
Aanpasbaarheid Parka met afneembare kap, verstelbaar in 3 dimensies.
Milieuvriendelijk Score E - Vergelijking: heren regenjack - details technische info
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Hoofdstof
100.0% Polyester
Hoofdvoering
65.0% Polyester, 35.0% Katoen
Inzetstuk
89.5% Polyamide, 10.5% Aramide
Voering
100.0% Polyester
Onderhoudstips Geen wasverzachter gebruiken.
Wasinstructies
Machinewas - 30° max - normaal
Niet bleken
Niet strijken
Niet droogreinigen
Mag niet in de droogtrommel
Voorraadinfo op een droge en donkere plaats: overmatige blootstelling aan daglicht kan de fluorescerende eigenschappen aantasten.
Gebruikslimiet verwijderd houden van vuur.
OVERIGE INFORMATIE
Producttest Getest door de mensen van Solognac, in het Franse Cestas, en door een panel van onafhankelijke testpersonen in de Dordogne, in de Vogezen en in Spanje.
Garantie 2 jaar
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook: