Zwemboxer voor heren B-Active Pep

€999
DSM : 3077

Ontworpen voor: recreatieve zwemmers die minstens één keer per week trainen.

Ook uit het water zie je er goed uit in deze zwemboxer, dankzij de brede boord en het aantrekkoordje aan de buitenkant. Comfortabel, zacht en elastisch.


Kleur : ZWART

Maat Maattabel


Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Chloorbestendig

Meer dan 100 uren gebruik: geschikt voor occasioneel gebruik

Bewegingsvrijheid

Kleeft perfect tegen de huid, zo kan je je benen vrij bewegen.

Instelbaar

Gemakkelijk aan te passen dankzij het aantrekkoordje.

AFBEELDINGEN

Previous
Next

TECHNISCHE INFORMATIE

Model

Boxer - lengte: 25 cm Een zwembroek moet in de eerste plaats comfortabel zijn. Ze mag je bewegingen op geen enkel moment hinderen. Daarom besteed je best wat tijd aan de keuze van je zwembroek. Een boxer is ideaal voor zwemmers die een model willen dat meer bedekt dan een slip.

Materiaal

Heel comfortabel en zacht, en met uitstekende elastische eigenschappen. Zwemkledij die je vaak gebruikt in een zwembad wordt aangetast door het chloor. Zo is bijvoorbeeld het elastaan dat de stof elastisch en comfortabel maakt, bijzonder chloorgevoelig. Als je maar af en toe zwemt, vormt dit geen probleem. Maar als je regelmatig of vaak zwemt, kies je het beste voor een stof in 100% polyester.

Gebruik

Bestemd voor gelegenheidsgebruik.

Score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken

De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken...) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn. Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe. Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/

OVERIGE INFORMATIE

ONDERHOUDSADVIES

Na elk gebruik spoelen met zuiver water en drogen aan de waslijn. Met deze zwembroek ga je best niet van de glijbaan, zo zou ze sneller kunnen slijten.

BEWAARADVIES

Bewaren op een droge plaats.

ACTIE FOTO

Previous
Next

REVIEWS

4.5 /5
14 Reviews
14 Gebruikers bevelen dit artikel aan
5
10
4
2
3
1
2
1
1
0
Goed
5/5
Pasvorm Zoals verwacht
Geen
Meer
Goede pasvorm
4/5
Goede pasvorm
Door de touwtjes kan je hem ook goed aantrekken
Meer
Zwemboxer Nabaiji
3/5
Goed pasvorm
Materiaal dun
Gekocht voor strandvakantie. Na 1 (!) glijbaanrit zaten er al 2 gaatjes op de billen. Gelukkig nog een andere meegenomen, ander merk en die bleef wel goed. Dat moet eigenlijk écht niet kunnen. Gelijk weg kunnen gooien. Hier was de zwembroek duidelijk niet tegen bestand. Jammer want het was een fijne zwembroek, zat goed en leuke fel blauwe band.
Meer

DIENSTEN

DECATHLON SPORTPAS

Ontdek de Decathlon Sportpas en alle voordelen!

GIFTCARD

Betaal gemakkelijk met de Decathlon giftcard