Zonnepaneel usb SLR900 15W

59,99
Thuisbezorging

2 tot 3 werkdagen of afhalen in de winkel

Beschikbaar

Ontwikkeld om tijdens trektochten in de bergen je usb-apparaten met een lader op zonne-energie op te laden. Licht, compact en makkelijk mee te nemen.

Wek je eigen energie op! Zo ben je volledig autonoom op al je trektochten, zowel tijdens het wandelen als in de tent (niet geschikt voor smartphones bij ongelijkmatige blootstelling)

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Power

Maximaal vermogen van 15W onder 5V

Veelzijdigheid

2 USB-poorten - Opberghoesje - 2 karabijnhaken

Gewicht

400 g

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Afmetingen

Opgevouwen: 29 x 18 x 3,1 cm
Opengevouwen: 53 x 29 x 1,3 cm

ZONNETECHNOLOGIE

SUN POWER-zonnecellen met rendement van 19%

Blijf verbonden

2 USB-poorten (standaard + USB 2.0), geschikt voor alle USB-kabels van type A.
Het vermogen hangt af van de hoeveelheid zonlicht. Gebruik je de zonnepanelen op je rugzak, of is er geen continu zonlicht, dan wordt het opladen van een smartphone afgeraden (smartphones zijn voorzien van een zekering waardoor ze niet opladen als het vermogen niet stabiel is).
In dit geval leg je beter nog een powerbank tussen je telefoon en het paneel.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Leash 50% Silicium, 30% Silicone, 10% EVA, 10% Polyethyleentereftalaat (PET) Fles/Lichaam 100% Polyurethane - Textielvezel Boom 100% Polyurethaan Zegel 100% PCBA Tubes 95% Acrylonitril butadieen styreen, 5% Roestvrij staal

VOORRAADADVIES

Bij slecht weer het zonnepaneeltje eerst goed laten drogen alvorens het op te bergen op een droge plek en uit de warmte, zodat de zonnecellen en de stoffen bescherming niet beschadigen

GEBRUIKSAANWIJZING

Gebruik het paneeltje op een goed geventileerde plek.

TESTS

Alle Decathlon-producten worden getest door een panel van gebruikers, in de omstandigheden waarvoor ze ontwikkeld zijn. Die tests worden begeleid door een gespecialiseerd ingenieursteam. Op basis van die tests gaan productmanagers, ingenieurs en alle teams aan de slag om technische producten te bedenken, te ontwerpen en te ontwikkelen die gebruikers optimaal tevreden stellen.

Goedgekeurd door

Het paneel werd getest en goedgekeurd tijdens trektochten door Azië en Europa, zowel door ons eigen team als door onafhankelijke hikers. Opgelet: we adviseren om het paneeltje niet rechtstreeks op je mobiele telefoon aan te sluiten (dat is niet zo veilig en kan het laden stopzetten). Het is aan te raden om een powerbank als buffer tussen je telefoon en het zonnepaneeltje te plaatsen.

AFBEELDINGEN

Zonnepaneel usb SLR900 15W

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN