Zijden onderhandschoenen voor bergwandelingen Trek 500

€7,99 -61%
€309
*Vanaf 26/07/2017 en zolang de uitverkoop duurt
DSM : 14734

Ontworpen voor: wandel- en trektochten, om je handen met een extra laag te beschermen tegen de kou.

Onderhandschoenen: hand en vingers 100% zijde. Geeft 3° extra warmte. TACTIEL aan duim en wijsvinger zodat je een smartphone kunt gebruiken zonder deze zijden handschoenen uit te trekken.


Kleur : ZWART

Maat Maattabel


Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Warmte

Palm en vingers in 100% zijde. 3°C extra onder een handschoen voor trekking.

Precisie

Met deze onderhandschoen kun je voorwerpen gemakkelijk hanteren.

Gebruiksgemak

Zijde is glad zodat je er makkelijker een handschoen over kunt aantrekken.

AFBEELDINGEN

Previous
Next

TECHNISCHE INFORMATIE

Aangepaste kleding

Een lichaam in beweging creëert warmte die door de thermische isolatie van kleding wordt vastgehouden. Indien de kleding niet is aangepast, koelt het lichaam af en stroomt er minder bloed naar de handen om de warmte in de lichaamskern vast te houden. Zowel handschoenen als kleding moeten dus aangepast zijn aan het gebruik als je warme handen wilt hebben. Bij twijfel kies je beter een paar handschoenen dat te groot is dan te kleine handschoenen.

Winst met onderhandschoenen = 3°C.

Als je deze onderhandschoenen draagt onder je handschoenen, win je gemiddeld 3°C op de gebruikstemperatuur van je handschoenen.

Hoe wordt de gebruikstemperatuur gemeten?

Al onze handschoenen zijn in het lab getest op een thermische hand om het warmteniveau en de minimale gebruikstemperaturen te bepalen. De minimale gebruikstemperaturen (advies- en limiettemperatuur) werden bepaald na tests met een panel van 23 testpersonen, die wandelden aan temperaturen van 5 °C tot -20 °C bij een windsnelheid van 10 km/u. Die temperaturen zijn alleen geldig in beweging.

Behendigheid

De behendigheid verwijst naar de mate waarin je met deze handschoenen gemakkelijk voorwerpen kunt hanteren. Onze handschoenen krijgen in het lab een score van 1 tot 5. Hoe hoger de score, hoe meer deze handschoenen het gevoel en de behendigheid met blote handen benaderen. We hebben ook getest hoe gemakkelijk je je jas kunt open- en dichtritsen met de handschoenen.

OVERIGE INFORMATIE

ONDERHOUDSADVIES

Handwas; mogen niet in de droger.

BEWAARADVIES

Opbergen op een schone en droge plaats.

TESTS

Ons ontwerpteam is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, in de Haute-Savoie (Frankrijk). Elk jaar bedenkt en ontwikkelt dit team mooie, eenvoudige en technische artikelen. Vervolgens worden die artikelen ongenadig getest op het terrein, want wij zijn ervan overtuigd dat wij alleen door te testen in reële situaties onze artikelen voortdurend kunnen verbeteren.

ACTIE FOTO

Previous
Next

REVIEWS

4.5 /5
8 Reviews
8 Gebruikers bevelen dit artikel aan
5
4
4
4
3
0
2
0
1
0
Warmer dan je denkt
4/5
Heb deze handschoenen gebruikt als eerste laag. Het leggen van knopen, of zekeren is goed te doen met deze handschoenen. Ze waren warmer dan ik had durven denken.
Meer
Dun maar toch warm
5/5
Deze handschoenen zo'n ideaal om onder andere handschoenen te dragen. Ze zijn dun maar geven toch extra warmte.
Nog niet lang genoeg in huis om de kwaliteit te kunnen beoordelen maar ik denk dat het voor deze prijs echt een goede koop is.
Meer
zijden handschoenen
5/5
warm en zacht
absolute aanrader om warme handen te houden, gebruikt bij een temperatuur van min 15 als onderhandschoenen in mijn andere handschoenen
Meer

AANBEVOLEN SPORTARTIKELEN

Quechua

Herenlegging voor wandelen Techwool 190 merino wol zwart

Quechua

Damesshirt met lange mouwen voor trekking Techwool 155

Quechua

Waterdichte wandeljas voor heren Forclaz 400

DIENSTEN

DECATHLON SPORTPAS

Ontdek de Decathlon Sportpas en alle voordelen!

GIFTCARD

Betaal gemakkelijk met de Decathlon giftcard