Zijden onderhandschoenen voor bergtrekking volwassenen MT 500 zwart

9,99
Kleur: ZWART
Maat: Maattabel

Deze onderhandschoenen, ontwikkeld door fervente trekkers, zijn gemaakt uit zijde voor extra warmte en zachtheid. Je kan er ook een touchscreen mee bedienen

Onder je handschoenen gedragen zorgen deze onderhandschoenen voor 3°C extra warmte. Omdat zijde een delicate stof is, raden we je aan dit product enkel te gebruiken als onderhandschoen

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Warmte

Tot 3°C extra wanneer je ze draagt onder je handschoenen

Tactiele efficiëntie

Door de geleidende stof op duim en wijsvinger kan je een touchscreen bedienen

Ademend vermogen

De zijdestof laat transpiratiedampen ontsnappen, zo blijven je handen mooi droog

Handigheid

Zijde is van nature elastisch en dun, zo beweeg je je handen ongehinderd

TECHNISCHE INFORMATIE

Welke verbeteringen hebben we aangebracht?

We hebben de zijden onderhandschoenen MT 500 verbeterd na feedback van onze klanten.
Het is dankzij jullie opmerkingen en suggesties dat deze onderhandschoenen aangenamer aanvoelen en beter blijven zitten als je je armen beweegt. Het is ook dankzij jullie tips dat het elastische deel aan de pols langer is gemaakt voor extra comfort, en dat het geleidende deel (om een touchscreen te bedienen) is aangepast.

Hoe kun je je handen goed beschermen tegen de kou?

Door het laagjesprincipe toe te passen, kan je je handen nog beter warm houden. Met onderhandschoenen creëer je verscheidene luchtlagen rondom je handen die doeltreffend isoleren tegen de kou. Daarom is het belangrijk dat je je handschoenen groot genoeg neemt, zodat ze niet te strak om je vingers zitten. Als ze knellen, vermindert immers de bloedcirculatie in de vingers waardoor die niet warm kunnen blijven.

Hoe helpt geschikte kleding om je handen warm te houden?

Een lichaam in beweging produceert warmte, die wordt vastgehouden dankzij het isolerend vermogen van de kleding. Indien je kleding onvoldoende isoleert, koelt je lichaam af en vermindert het de bloedtoevoer naar de lichaamsuiteinden (waaronder je handen) om je romp warm te houden. Je kleding kan dus een rol spelen bij het optimaal warm houden van je handen.

Wat is de vingerbeweeglijkheid van een handschoen?

De vingerbeweeglijkheid van een handschoen geeft aan hoe gemakkelijk je er voorwerpen mee kan hanteren. Onze onderhandschoenen kregen in het lab een score op een schaal van 1 tot 5. Hoe hoger de score, hoe meer deze handschoenen het gevoel en de beweeglijkheid met blote handen benaderen.
Deze onderhandschoenen kregen voor vingerbeweeglijkheid een score van 5/5.
In het bijzonder het gemak waarmee je je jas open- en dichtritst met deze onderhandschoenen werd getest.

Gebruiksadvies

Zijde is een natuurlijke vezel met talloze voordelen, maar tegelijk heel delicaat. Daarom raden we aan dit model te dragen als onderhandschoen, met gewone handschoenen erover.
Draag ze niet zo als handschoenen om te voorkomen dat ze voortijdig verslijten, dat geldt vooral bij sporten waarbij je intensief stokken gebruikt, zoals toerskiën, langlaufen of nordic walken.

Opgelet!

Deze onderhandschoenen beschermen niet tegen de verspreiding van virussen of microben.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Zijde Manchet 98% Polyamide, 2% Elastaan Inzetstuk 48% Polyethyleen, 45% Polyester, 7% Elastaan

VOORRAADADVIES

Opbergen op een schone en droge plek.

GEBRUIKSAANWIJZING

Langlaufen, skiën, nordic walking of sport in het algemeen

TESTS

Ons team is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, in de Franse Haute-Savoie. Het hele jaar door bedenken en ontwerpen onze productontwikkelaars er mooie, eenvoudige en technische artikelen. Die worden vervolgens ongenadig getest in de praktijk. We zijn er immers van overtuigd dat onze artikelen gebruiken in echte omstandigheden de enige manier is om ze continu te verbeteren.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN