ZELFKLEVENDE SMARTPHONEHOUDER FIETS COMPATIBEL MET HOUDERS VAN GARMIN®

5,99
Kleur: ZWART

Laten bezorgen

We ontwikkelden deze smartphonehouder voor fietsers die een handige oplossing zoeken om hun smartphone op hun fiets te bevestigen.

Deze houder met 1/4 draai bevestig je aan het hoesje van je smartphone. Geschikt voor alle houders van Garmin®. Met een exclusief en innovatief vergrendelsysteem om je smartphone vast te maken

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Compatibiliteit

Geschikt voor alle houders met 1/4 draai van Garmin®.

Stevigheid

Het zelfklevende schuim 3M™ VHB™ kleeft zeer goed.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Hoe gebruik je dit product?

Deze houder maak je vast aan het hoesje van je smartphone. Vanwege de afmetingen raden we je aan om tijdens je fietstochten een ander hoesje te gebruiken dan je normaal gebruikt. Kies een hoesje dat goed rond je smartphone zit om te vermijden dat je hem onderweg verliest.

Exclusief vergrendelsysteem!

We ontwikkelden een systeem om het hoesje vast te maken op een standaardhouder met 1/4 draai van Garmin®. Om de smartphone te verwijderen, trek je aan het lipje en draai je met de houder. Het systeem voorkomt dat je je smartphone per ongeluk verliest.
Je kunt dus de meegeleverde 'vrouwelijke' houder gebruiken of je gebruikt een andere Garmin®-houder van dit type, bijvoorbeeld een afgeschuind model.

In de set.

Dit product bestaat uit de volgende onderdelen:
- Een 'mannelijke' houder om vast te kleven aan het hoesje van je smartphone.
- Een 'vrouwelijke' houder, compatibel met Garmin-producten, om op de stuurpen (bij voorkeur) of het stuur van je fiets te bevestigen.
- Elastische bandjes om de houder snel en eenvoudig te installeren, of klemringen als het voor jou wat steviger mag.
- Een rubberen antislipstrook om onder de houder te bevestigen, zodat hij niet gaat bewegen.

Montageadvies.

Het oppervlak van het hoesje moet droog, schoon (ontvet) en glad zijn zodat de houder goed aan het hoesje kan kleven. Druk goed aan als je het hoesje op de houder plakt.
Zorg dat de houder mooi recht op het hoesje staat en controleer de positie voordat je de houder en het hoesje aan elkaar plakt.
Het hendeltje mag naar boven of naar onder staan. Voordat je de houder op het hoesje plakt, controleer je even of je in beide posities gemakkelijk bij het hendeltje kunt.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Fles/Lichaam 100% Polycarbonaat

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet compatibel met de Van Rysel-houder met ref. 8487178

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN