Yogamat Grip 5 mm grijs

€74,99

Het meest technische van al onze Kimjaly-matjes is een uitnodiging om nog meer aan yoga te doen! Antislip en vlekwerend, je trouwe yogapartner voor vele jaren.

Deze yogamat combineert op een sublieme manier techniciteit en comfort.

Kleur:

Parelgrijs / Magnolia

Thuisbezorging:

12 tot 14 werkdagen

Beschikbaar
Ophalen in de winkel

PRODUCTVOORDELEN

Grip

Het gestructureerde rubberen oppervlak is uitstekend antislip.

Stabiliteit

Door de dichtheid en de dikte van 5 mm biedt deze mat een goede stabiliteit bij de houdingen.

Eenvoudig transport

Dankzij de laag in textiel in het midden is dit matje aanzienlijk lichter.

TECHNISCHE INFORMATIE

Waarom hebben we dit product gemaakt?

De teams van Kimjaly ontwerpen onmisbare basics voor yoga. Bij elke stap in het ontwerp- en productieproces streven ze ernaar om de producten steeds beter te maken.
Deze mat werd bedacht om je slipvastheid en comfort te bieden bij iedere vorm van yoga. Dit is ook een product dat bestand is tegen regelmatige yogasessies. De mat is 185 cm lang, 65 cm breed en 5 mm dik. Hij weegt 2,7 kg.

Onderhoud van de yogamat

Om alle gebruikssporen te verwijderen, kun je het matje ook met de hand wassen in een warm sopje met niet te veel zeep en laten drogen aan de lucht. Zorg ervoor dat het goed droog is voor je het oprolt. Niet langdurig in de zon laten liggen.Zeker niet in de wasmachine wassen!

Een artikel uit de PREMIUM-collectie van KIMJALY

In het najaar van 2022 lanceert het Decathlon-merk Kimjaly een nieuwe reeks technische artikelen voor gevorderde yogi's. 
Met onze PREMIUM-collectie willen we ons specifiek richten op de bewuste, geëngageerde en veeleisende yogi die graag deel wil uitmaken van een yoga community.

De PREMIUM-collectie van KIMJALY, een collectie gemaakt volgens onze principes

De productontwikkelaars van Kimjaly vinden dat dit een basispijler van ons yoga-assortiment is. In 2023 zal meer dan 85% van onze hele collectie ontworpen zijn volgens onze principes. 
We kozen ervoor om bepaalde outfits in Portugal te laten maken.

De PREMIUM-collectie van KIMJALY, een technische collectie

Comfort tijdens de yogasessie, dat was de drijfveer voor de PREMIUM-collectie. De productontwikkelaars van Kimjaly hebben er in het bijzonder op gelet dat de kleding aanvoelt als een tweede huid, dat de stoffen rekbaar en toch blikdicht zijn, dat alle producten aangenaam zijn op elk gebied (gevoel, geur, geluid, kleuren), ademend en goed blijven zitten tijdens alle oefeningen. Doel is om een reeks technische producten te bieden die lang meegaan en die werden getest en goedgekeurd door testpersonen.

De PREMIUM-collectie van KIMJALY, een collectie die werd goedgekeurd door yogaleraars

Het merk Kimjaly werkt al jarenlang samen met yogaleraars, via workshops en meetings, om te informeren naar de wensen en behoeften van gevorderde yogi's. De PREMIUM-collectie vat al hun verwachtingen samen, want onze teams voor productontwikkeling en design hebben heel aandachtig naar hen geluisterd.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Vloerbedekking 75% Foamed Natural rubber, 25% Rubber - Recycled Laminaat 100% PolyEthyleneTerephatalate Recycled (RPET) Bovenlaag 100% Foamed Natural rubber

VOORRAADADVIES

Niet in de zon laten liggen, want rubber droogt uit en is dan niet meer slipvast.

ONDERHOUDSADVIES

Niet wassen

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Yogamat Grip 5 mm grijs
Yogamat Grip 5 mm grijs
Yogamat Grip 5 mm grijs

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN