YOGAMAT ELITE S 5 MM ZWART/GROEN

€104,99

Deze yogamat is ontwikkeld voor wie dagelijks intensief aan yoga doet. Dit is de sterkste en duurzaamste yogamat van Jade.

Dit is de sterkste en duurzaamste yogamat van Jade, ideaal voor ashtanga en andere intensieve en vloeiende yogastijlen.

Laten bezorgen

Nieuw
Media 0
Media 1

PRODUCTVOORDELEN

Slipvastheid

Slipvastheid

Rubber is van nature antislip.

Ecodesign

Ecodesign

100% duurzaam natuurrubber.

TECHNISCHE INFORMATIE

Informatie over de Jade-mat Elite S

De Jade-yogamat ELITE S is speciaal ontworpen voor dagelijkse intensieve sessies. Het is de sterkste en duurzaamste yogamat van Jade. De Elite S leent zich uitstekend voor ashtanga en andere intensieve en vloeiende yogastijlen.
De extra dichte toplaag geeft de mat extra sterkte en een langere levensduur, maar is iets minder slipvast dan de andere yogamatten van Jade. De onderkant biedt de gebruikelijke grip van Jade

Wist je dit?

- Alle yogamatten van Jade (behalve de Level One en Voyager) kunnen aan BEIDE KANTEN worden gebruikt. Zo kun je nog langer genieten van je Jade!

Respect voor het milieu

De yogamatten van Jade worden gemaakt met uiterste zorg voor het milieu, ze zijn van natuurrubber van de rubberboom, een snel hernieuwbare grondstof, en bevatten geen pvc, EVA of ander synthetisch rubber. Ze worden geproduceerd in de Verenigde Staten, conform de wetgeving in verband met consumentenbescherming, arbeid en milieu.

Jade`s Giving Program

Dankzij een partnerschap met Trees for the Future PLANT JADE EEN BOOM VOOR ELKE VERKOCHTE MAT en heeft het nu al 2 miljoen bomen geplant!

Wat zijn de afmetingen?Het gewicht?

Dikte: 5 mm
Breedte : 61 cm
Lengte: 180 cm
Gewicht: 2,35 kg

ONDERHOUDSADVIES

Veeg de mat elke week af met een vochtige doek (gebruik alleen water). Doe dit na elke sessie wanneer je de mat intensief gebruikt.
Stop de mat NOOIT in de wasmachine of in de droger. Gebruik de mat NOOIT buiten, laat hem ook niet buiten drogen. De uv-straling in zonlicht tast het natuurrubber aan. Gebruik NOOIT alcohol, oplosmiddelen op petroleumbasis of essentiële oliën.

De geur van natuurrubber

De yogamatten van Jade zijn gemaakt van natuurrubber dat een typische geur afgeeft. Die geur is volstrekt onschadelijk en vermindert na een tijdje. Laat de mat geregeld luchten om de geur sneller te laten verdwijnen.
Toch kan natuurrubber altijd een beetje blijven ruiken en niet iedereen houdt daarvan.

Informatie over latex

Ook al zijn de yogamatten van Jade voor 99% vrij van latex, toch kunnen minimale sporen van latexeiwitten aanwezig zijn aangezien de matten gemaakt zijn van natuurrubber dat rechtstreeks afkomstig is van de rubberboom. Daarom is contact met de yogamatten van Jade af te raden voor mensen met een latexallergie.

Garantie

2 jaar

Andere klanten kochten dit ook

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

NIET BLOOTSTELLEN AAN DIRECT ZONLICHT

GEBRUIKSAANWIJZING

Mag niet in de wasmachine.

Andere bekeken ook

REVIEWS

Loading

VERGELIJKBARE PRODUCTEN

Anderen gingen je voor