Yoga kuitbroek dames verantwoord katoen zwart grijs

11,99
Kleur: ZWART / DONKERGRIJS
Maat: Maattabel

Op zoek naar een cosy broek om aan zachte yoga te doen? Ons team koos voor soepel katoen en een loose fit, perfect voor yoga.

Soepele en zachte kuitbroek in jersey van verantwoord katoen. De hoge tailleband, die je kunt omvouwen, ondersteunt de buik en past zich aan elk figuur aan. Geschikt voor zwangere vrouwen.

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Stabiliteit

Hoge tailleband die je ook kan omvouwen, knelt niet.

Bewegingsvrijheid

Met elastaan voor veel soepelheid.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Hoe ontwikkelen we onze producten?

In ons team van beginnende yogi's tot yogaleraars delen we dezelfde passie.
Allemaal willen we meer balans in ons leven brengen door aan yoga te doen, in een zachte of meer dynamische vorm. Samen met ons netwerk van ambassadeurs/yogi's ontwikkelen we (milieuvriendelijke) producten die in lijn zijn met jouw verwachtingen en levenshouding. We zetten ons in voor een positieve, groothartige manier om aan yoga te doen, met respect voor het milieu.

Wat is zwangerschapsyoga?

Bij zwangerschapsyoga ligt de focus op ademhalingstechnieken en lichaamshoudingen die zwangere yogi's helpen voor, tijdens en na de bevalling. De docenten bieden zwangere yogi's verschillende ondersteuningsmiddelen die helpen om comfortabel houdingen aan te nemen die de kracht en lenigheid verbeteren, zodat ze optimaal voorbereid zijn op de bevalling.

De voordelen van zwangerschapsyoga:

Dat zijn er heel wat! Meer spierkracht, uithoudingsvermogen en lenigheid met het oog op de bevalling. Helpt om beter te slapen. Brengt verlichting bij lage rugpijn. Vermindert stress en angst, verbetert de concentratie - Kortom, aan yoga doen tijdens de zwangerschap is een prima idee!

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Fles/Lichaam 92% Katoen, 8% Elastaan

TESTS

Dit katoenen kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet. (Producten uit de biologische landbouw moeten zeer goed traceerbaar zijn.)

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Strijken - Maximum temperatuur 110°C - Geen stoom

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Yoga kuitbroek dames verantwoord katoen zwart grijs
Yoga kuitbroek dames verantwoord katoen zwart grijs
Yoga kuitbroek dames verantwoord katoen zwart grijs

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN