Windsurf giek aluminium 185/235 cm zwart

€7999
DSM : 130524

Ontworpen voor: windsurfers.

Deze windsurf giek is geschikt voor wave-, freeride- en racezeilen. Hij is compatibel met een zeiloppervlakte van ongeveer 5 m² tot 7,5 m² afhankelijk van het model.


Maat Maattabel


Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Instelbaar

Verstelbaar per 2 cm. Gebruik een mastbeschermer op RDM-masten.

Lichtheid

Aluminium.

Stijfheid

Kwalitatief 5086 aluminium.

Previous
Next

TECHNISCHE INFORMATIE

Aanpasbaarheid

Geschikt voor alle masten op de markt. (Gebruik een bescherming bij RDM-masten) Eenvoudig en gebruiksvriendelijk "push pin"-systeem om te verstellen.

OVERIGE INFORMATIE

ONDERHOUDSADVIES

afspoelen met zoet water.

TESTS

Onze gieken worden getest en goedgekeurd door ons ontwerpcentrum in Hendaye (Frankrijk).

REVIEWS

4 /5
4 Reviews
4 Gebruikers bevelen dit artikel aan
5
1
4
2
3
1
2
0
1
0
Produst is prima maar de levering een drama!
3/5
prima product
levering 3 maal uitgesteld en misgecommuniceerd
Deze giek is prima! maar de bezorging was een drama. Decathlon gaf bij bevestiging van de koop (op dinsdag) aan dat ze vrijdag ochtend gaan leveren tussen 10 en 12:30 via post.nl. Dus je neemt vrij om erop te wachten die ochtend. Krijg ik die vrijdag een mail van post.nl dat het pakket binnen is bij post.nl maar pas maandag tussen 12:00 en 13:30 geleverd zal worden. (nou dat weekend surfen met de nieuwe giek ging dus niet door..:(... dus deze maandag weer vrij genomen om pakket aan te nemen......staat er ineens...bezorging overgedragen aan vrachtpost wegens de omvang... word daarom pas in de avond rond 21:00 gebracht. Dus ik bellen met postNL of het nu wel klopte dan en of hij echt vanavond zal komen.....Juffrouw aan de telefoon. Nee dat klopt niet hoor... Ik zie hier in de computer dat uw morgen ochtend pas een smsje krijgt met daarin de exacte bezorgtijd en dat zal pas morgen in de middag zijn.... pffff wat een farce.... Dus product zelf is prima, maar bezorgtijd-indicaties van Decathlon moet je niet serieus nemen of op rekenen want dan kom je bedrogen uit.
Meer
ratio calidad/precio excelente
5/5
precio, codos
Dados los precios actuales desorbitados, es una excelente posibilidad. Por menos de 100 euros, estrenas botavara. Dure lo que dure (segun el trote que le des: 1-5 años) vuelves a estrenar botavara y te sigue saliendo mas barata que una de segunda mano.... Lo dicho relacion calidad/precio excelente.
Meer
Soddisfatto!
4/5
Rapporto qualità prezzo
Nessuno
Il rapporto qualità prezzo è molto buono. Buona la rigidità anche alla massima estensione nella misura 185/235 migliorabile il sistema di serraggio all' albero forse con una cerniera, ok per uso amatoriale.
Meer

EERDER BEKEKEN DOOR JOU

Tribord Windsurf giek aluminium 185/235 cm zwart