Productiekwaliteit & certificaten
Ons whey protein wordt geproduceerd in Frankrijk.
Productielocatie met IFS Food-certificaat.
De producten worden gemaakt in overeenstemming met de goede productiepraktijken en met de beginselen en methodes van de HACCP.
ISO 26000-norm
Productieplaats en product zijn gecertificeerd.
Fysisch-chemische, sensoriële, microbiologische en toxicologische controles op de eindproducten:
In overeenstemming met de regels en om je smaakkwaliteit te garanderen
Nieuwe verpakking
Ook vervingen we onze gewone verpakking van 900 g door een verpakking van 455 g, goed voor 13 shakes, zodat meer sporters eiwitpoeder kunnen uitproberen.
We willen eiwitpoeders toegankelijker maken door kleine verpakkingen aan te bieden.
Zo vind je onze whey protein chocolade en vanille in een formaat van 455 g
Waarom zit er geen doseerschepje in een pak Whey protein?
Die beslissing werd goedgekeurd door onze testpersonen! 85% vond het terecht dat er geen plastic wegwerpschepje bij dit product zat.
Hoe doseer je Whey protein?
We adviseren om 3 flinke eetlepels te gebruiken om de aanbevolen dosis van 35 g te bereiken.
Als je wei, wei-isolaat, native whey, lean whey of vegan eiwitten van Decathlon in huis hebt, kan je het maatschepje gebruiken dat bij die producten zit. Het equivalent is dan 3 afgestreken lepels whey.
Omdat onze eetlepels allemaal verschillend zijn, raden we het gebruik van een keukenweegschaal aan voor meer precisie.
Hoe bereid je Whey protein?
Meng 150 ml water met 35 g (3 flinke eetlepels) Whey protein in een shaker met zeefje.
Je kunt de hoeveelheid water naar wens verminderen of vermeerderen.
30 seconden schudden en dan opdrinken.
Voor een romigere drank kan je Whey protein ook mengen met 150 ml dierlijke of plantaardige melk.
Na bereiding de shake binnen het uur opdrinken.
Oplosbaarheid van de Whey protein
Dit product bevat geen lecithine. In de meeste eiwitpoeders zit lecithine om de oplosbaarheid in water of melk te verbeteren en klonten te voorkomen.
Omdat ons poeder geen lecithine bevat, kan je poederklontjes zien in de zeef of schenktuit van je shaker.
Wanneer Whey protein innemen?
Neem een shake als hersteldrank binnen 30 minuten na het sporten.
We raden je aan je shakebeker meteen na gebruik af te wassen.
Je kunt ook een shake Whey protein drinken bij het ontbijt of net voor de training.
Gebruiksadvies
Naast regelmatige lichaamsbeweging zijn ook een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl belangrijk.
Bij langdurig gebruik (> 6-8 weken) is het noodzakelijk om een arts te raadplegen.
Dit product niet gebruiken bij nier- of leverinsufficiëntie. Niet geschikt voor zwangere vrouwen of personen jonger dan 14 jaar.
Buiten bereik van kinderen bewaren.
Houd je altijd aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.
Lactosegehalte per 100 g
+/- 3 g
Voedingswaarden
Voedingswaardetabel:PER 100 g | PER DOSIS VAN 35 g
Energie: 404 kcal | 141 kcal
Energie: 1710 kJ | 599 kJ
Vetten: 5,9 g | 1,9 g
waarvan verzadigde vetzuren: 3,0 g | 1,1 g
Koolhydraten: 26 g | 9,1 g
Waarvan suikers: 20 g | 7,0 g
Vezels: 1,9 g | 0,7 g
Eiwitten: 60 g | 21 g
Zout: 0,44 g | 0,15 g
Inhoud
Deze verpakking van 455 g is voldoende voor 13 shakes van elk 35 g.