FORCLAZ

Waterzak 2 liter MT500

€14,99
Ref. : 8542253

Ons team, zelf enthousiaste bergtrekkers, ontwikkelde deze waterzak voor trekkers en hikers die willen drinken tijdens het lopen.

Soepele waterzak die je de mogelijkheid biedt om te drinken tijdens het lopen. Het mondstuk is beschermd met een kapje. Inhoud van 2 liter.

Aantal:
Bezorging:

Onze excuses, de levertijd van dit product is onbekend.

Winkelvoorraad

Productvoordelen

gebruiksgemak

Mondstuk met 2 standen (open/dicht), grote opening om gemakkelijk te vullen

Eenvoudig onderhoud

Schuifstrip om de zak volledig te openen en gemakkelijker schoon te maken

Inhoud

2 liter, geschikt voor trektochten van meerdere dagen en lange wandeltochten

Mondcomfort

Comfortabel siliconen mondstuk, in een hoek van 45° om gemakkelijk te drinken

Technische informatie

Gebruiksadvies

Gebruik water op een temperatuur tussen -20°C en +40°C. Niet voor: alcohol, vethoudende producten (zuivelproducten, oliën,..)
Bij temperaturen onder 0°C na gebruik even in het drinkslangetje blazen om al het water eruit te blazen en zo te vermijden dat het slangetje of mondstuk bevriest.
Als je het geluid van de klotsende waterzak hinderlijk vindt, laat dan alle lucht uit de waterzak door hem even om te draaien en de luchtbellen naar het slangetje te zuigen.

Functies

Met afneembare schuifstrip zodat je de waterzak wijd kan openen, om gemakkelijker te vullen en te reinigen.
De strip is voorzien van gaatjes zodat je de waterzak kan vasthangen in een rugzak met haakjes.
Mondstuk met open/dicht-stand (aan het grijze deel van het mondstuk draaien) om lekken te vermijden tijdens een tocht. Om te drinken zet je het mondstuk in de "ON" stand en zuig je door het tuitje te vervormen met je mond.

ONDERHOUDSADVIES

Maak de waterzak en de slang schoon na elk gebruik, met een gewoon vaatwasmiddel. Je kan daarvoor de set flessenborstel + hanger van B'TWIN gebruiken (ref.: 631585), die is vooral aan te raden als er suikerhoudende drank in de zak heeft gezeten. Laat drank nooit langer dan 24 uur in de waterzak. Mag niet in de vaatwasser of in de magnetron.

Eerste gebruik

3 keer omspoelen met schoon water voor het eerste gebruik.

Materialen en wetgeving

Onze producten en materialen voldoen aan de normen voor contact met levensmiddelen. Ze bevatten geen bisfenol A (BPA) in overeenstemming met de Franse wetgeving.

Gewicht en afmetingen

Inhoud: 2 liter
Afmetingen: 18 cm x 37 cm, slang 100 cm
Gewicht: 105 g
Verkrijgbaar in: 1 l / 2 l / 3 l

STEVIGHEID

Voor deze nieuwe waterzak kozen we voor een TPU-folie die 30% beter bestand is tegen doorboring dan de vorige folie in EVA.
We verbeterden ook het design van het verbindingsstuk en de kwaliteit van de lasnaden zodat we je nu een nog steviger product kunnen bieden.

Garantie

2

Gewicht

0.105 kg

Overige informatie

Product samenstelling

Film: 100.0% Thermoplastisch Polyurethaan Tube voor fietsen: 100.0% Thermoplastisch Polyurethaan handvat: 100.0% Acrylonitril Butadieen Styreen Sliding bar: 100.0% Thermoplastisch Polyurethaan Flessenhals/Fopspeen: 100.0% Siliconen Film/Geluidsslang: 100.0% Thermoplastisch Polyurethaan Aan/Uit-systeem: 100.0% Polypropyleen

VOORRAADADVIES

De waterzak afwassen en goed laten drogen voor je hem opbergt. Bij voorkeur op een schone en droge plaats. Je kan de waterzak ook in de vriezer bewaren om schimmelvorming te voorkomen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Uitsluitend geschikt voor sportief gebruik en voor kinderen vanaf 6 jaar.

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook