Elastische waterschoenen voor kinderen Aquashoes 120 Beach Party

13,99
Kleur: BLAUW / Donker indigoblauw / Fluokoraaloranje
Maat: Maattabel

Het team van Subea ontwikkelde de Aquashoes 120, comfortabele en gemakkelijk aan te trekken waterschoenen die je voeten beschermen op zandstranden.

De Aquashoes 120 verhogen je comfort als je gaat snorkelen! Ze zijn heel snel aan te trekken en er kan geen zand in. Dankzij de profielzool glijd je niet uit.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Grip

Zool met profiel van 5 mm om niet uit te glijden.

Pascomfort

EVA binnenzool van 3 mm

Waterafvoer

Door het design en de materialen wordt het water afgevoerd en droogt de schoen snel.

Gemakkelijk aan en uit

Bovenwerk in elastischer stof om gemakkelijker aan te trekken

TECHNISCHE INFORMATIE

Voor welke sporten zijn deze Aquashoes geschikt?

De waterschoenen Aquashoes 120 zijn ontwikkeld voor snorkelen. Ideaal om comfortabel het onderwaterleven te ontdekken, ongeacht of de bodem bestaat uit keien, zand, rotsen of steentjes.
Ze zijn ook geschikt voor andere watersporten: kajakken, peddelsurfen.

Mag je met deze schoenen over rotsen lopen?

Natuurlijk mag je met de Aquashoes 120 over rotsen lopen. Blijf wel opletten op heel glibberige of met algen begroeide rotsen, waar je sowieso niet veel grip hebt.

Mogen de Aquashoes in de wasmachine?

Deze waterschoenen van Subea kan je wassen in de wasmachine, op 30°C en met je gewone wasmiddel. Kies een programma voor fijne was.
Laat ze daarna drogen aan de lucht, uit de zon.

Welke maat moet ik kiezen?

Onze waterschoenen sluiten goed aan, neem dus je gebruikelijke maat. We raden je aan om ze te passen in de winkel. Als de maat toch niet helemaal goed is, kun je ze ook omruilen!

Ecodesign

Door plastic flessen te recycleren om ons polyester te maken, verminderen we het gebruik van fossiele brandstoffen en tegelijk biedt de stof dezelfde kwaliteit en dezelfde goede eigenschappen voor watersport.
Voor het verven van de stof wordt bovendien weinig water gebruikt omdat dit gebeurt met behulp van een machine die met gas onder hoge druk de kleur rechtstreeks op de stof fixeert.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Behuizing 90% Styrene Butadiene Styrene (SBS), 10% EVA Buitenkant van 70% Gerecyleerd polyester, 30% Polyester Binnenkant van 100% Gerecyleerd polyester

ONDERHOUDSADVIES

Spoel na gebruik met helder water. Handwas. wassen met programma voor fijne stoffen. Koud wassen. Niet drogen in de wasdroger. Na gebruik laten drogen. Op een droge en geventileerde plaats laten drogen.

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN