Waterdichte wandelschoenen voor kinderen MH120 mid blauw 28-34 klittenband

€29,99

8493618

Onze ontwikkelaars ontwierpen deze waterdichte halfhoge schoenen. Ideaal voor je kind in alle omstandigheden: zon of regen.

Ga je wandelen? Dan zijn deze waterdichte halfhoge schoenen de perfecte keuze voor je kind: ze zijn licht, waterdicht en bieden de nodige grip als je kind overal op wil klauteren.

Kleur:

Navyblauw / Diepzeeblauw / Diepzeeblauw

Maat:

Maattabel

Aantal:

PRODUCTVOORDELEN

Waterdichtheid

Waterdicht membraan getest in de praktijk en in het lab

Grip

De vorm en hoogte (3 mm) van de noppen garandeert grip op elke ondergrond

Lichtgewicht

210 g per schoen in maat 31.

Gemakkelijk aan en uit

Dankzij de klittenband kan je kind deze schoenen eenvoudig zelf aantrekken

Demping

Exclusieve hieldemping. Comfort en duurzaamheid verzekerd.

Stevigheid

Verstevigde buigingszones, extra stevige verlijming.

TECHNISCHE INFORMATIE

ZOOL MET VEEL GRIP

De grip van onze schoenen krijgt een label.
Om de gripcoëfficiënt te bepalen (0,6 voor dit model), wordt de schoen in het laboratorium getest op verschillende ondergronden (glad, ruw, droog, nat).
Om de labresultaten te dubbelchecken, laten we de zoolkwaliteit ook nog eens testen in de praktijk, in de bergen, door een groep jonge testpersonen.

WATERDICHTHEIDSTEST

De schoenen werden getest in ons lab en in de praktijk en zijn optimaal waterdicht en ademend. Ze worden eerst onder druk in water ondergedompeld, waarbij wordt nagegaan of er geen luchtbelletjes ontstaan aan de buitenkant. Vervolgens plaatsen we ze, half onder water, op een mechanische arm die wandelbewegingen nabootst. Zo checken we of de binnenkant van de schoen perfect droog blijft. Dit model werd getest tijdens een gesimuleerde wandeling van 4 km, in de hierboven beschreven omstandigheden.

DE WATERDICHTHEID VERLENGEN

De waterdichtheid van schoenen komt soms in het gedrang doordat er water langs boven kan insijpelen. Om je voeten langer droog te houden, is het dus aanbevolen om waterdichte gaiters of minigaiters te dragen die de bovenkant van de schoenen beschermen tegen indringing van water, maar ook tegen steentjes, zand ... Het is aanbevolen om enkele keren per jaar je schoenen te behandelen met een waterdichtmakende spray om de oorspronkelijke waterdichtheid te herstellen en vlekken te voorkomen.

WELKE MAAT KIEZEN?

Wandelschoenen voor je kind mag je gerust een maat groter nemen dan zijn gewone maat. Dat garandeert voor je kind een optimaal comfort bij afdalingen omdat zijn tenen dan niet tegen de voorkant van de schoen stoten. Advies: houd de nagels van je kind kort en controleer voor een afdaling of de klittenband of veters goed zijn aangespannen zodat zijn voeten niet naar voren kunnen glijden in zijn schoenen.

Advies bij aankoop

Laat je kind goed rechtop staan wanneer het de schoenen past, met wandelsokken aan. Twee punten waar je op moet letten: zit de hiel goed vast en kunnen je tenen de voorkant niet raken bij een afdaling.
De schoenen mogen nergens knellen bij het passen.
Let er ook op dat je kind de schoenen eerst inloopt alvorens er een lange tocht mee te maken.
Print de voetmeter op onze website af zodat je de maat kunt controleren: https://pdfcoffee.com/pedimetreuepdf-pdf-free.html

UITNEEMBARE BINNENZOOL

Uitneembare binnenzool om sneller te drogen. Je kunt ze ook vervangen door een orthopedische zool.

ONZE MILIEUVISIE

-

PRODUCTONTWIKKELING: ONZE KNOWHOW

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie. Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en de beoefenaars van outdoor sporten. Een groot voordeel wanneer we producten voor bergwandelen ontwikkelen en jullie al onze expertise ter beschikking stellen.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Behuizing 100% Styreen Butadieen Buitenkant van 55% Polyurethaan, 45% Polyethyleentereftalaat (PET) Binnenkant van 100% Polyethyleentereftalaat (PET)

VOORRAADADVIES

Opbergen op een droge en goed verluchte plek.

TESTS

Ook het Decathlon Sportslab, ons laboratorium in Rijsel, draagt bij aan de innovatie en ontwikkeling van onze Quechua-producten.
Het is georganiseerd rond 4 themagebieden, elk met hun eigen ruimte en technologische instrumenten:
Morfologie (in het bijzonder dankzij 3D-analyse)
Bewegingswetenschappen
Thermisch comfort (met vier klimaatkamers)
Gedragswetenschappen en sensorische wetenschappen

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de bergen, in de omstandigheden die je kunt tegenkomen op wandelingen.
Sarah, onze testingenieur, en een panel van kinderen testen de producten gedurende het hele ontwikkelingsproces, tot ze op de markt worden gebracht.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden