QUECHUA

Waterdichte halfhoge wandelschoenen voor kinderen Crossrock veters 35-38 grijs

€39,99
Ref. : 8560926

De hoge, waterdichte schoen Crossrock kan tegen een stootje. Je kunt je kind onbezorgd meenemen op ontdekkingstocht in de bergen.

Onze ontwikkelaars ontwierpen deze hoge waterdichte schoenen om te lopen, te springen en te spelen in de bergen of op elk soort terrein.

Kleur: Leisteengrijs / Carbongrijs

Maattabel
  • 35 10 stuks
  • 36 10 stuks
  • 37 10 stuks
  • 38 10 stuks

Aantal:

Productvoordelen

Waterdichtheid

Waterdicht membraan getest in de praktijk en in het lab

Grip

Zool in rubber voor veel grip en duurzaamheid

Stevigheid

Dankzij een goed dekkende zool en verstevigd bovenwerk.

Demping

Dankzij de tussenzool in EVA over de hele voet.

Lichtgewicht

327 g per schoen in maat 36

Technische informatie

ZOOL MET VEEL GRIP

Het gripniveau van onze schoenen krijgt een label.
Om dat label te verdienen, moet de zool labtests doorstaan om de grip te beoordelen op uiteenlopende ondergronden (glad, ruw, droog, nat).
Om die resultaten te dubbelchecken, laten we de schoenen ook nog eens in de praktijk testen door een groep jonge wandelaars in de bergen.

WELKE MAAT KIEZEN?

Bij wandelschoenen mag je gerust een maat groter nemen dan de gebruikelijke schoenmaat van je kind. Zo is het comfort optimaal in afdalingen en botsen de tenen niet de hele tijd tegen de tip. Advies: houd de nagels van je kind kort en controleer voor elke afdaling of de klittenbandsluitingen of de veters goed vast zijn, zo voorkom je dat de voeten gaan schuiven in de schoenen.

Aankooptips

Laat je kind goed rechtop staan wanneer het de schoenen past, met wandelsokken aan. Er zijn twee punten waar je op moet letten als het om comfort gaat: zit de hiel goed vast en kunnen je tenen de voorkant niet raken bij een afdaling.
De schoenen mogen nergens knellen. Let er ook op dat je kind de schoenen eerst inloopt alvorens er een lange tocht mee te maken.
Print de voetmeter op onze website af zodat je de maat kunt controleren.https://pdfcoffee.com/pedimetreuepdf-pdf-free.html

WATERDICHTHEIDSTEST

De schoenen werden getest in ons lab en in de praktijk en zijn optimaal waterdicht en ademend. Ze worden eerst onder druk in water ondergedompeld, waarbij wordt nagegaan of er zich geen luchtbelletjes vormen aan de buitenkant. Vervolgens worden ze, half onder water, op een mechanische arm geplaatst die wandelbewegingen nabootst. Zo wordt gecontroleerd of de binnenkant van de schoen perfect droog blijft.Voor dit model bedroeg de duur van de test het equivalent van 8 km wandelen.

DE WATERDICHTHEID VERLENGEN

De waterdichtheid van schoenen komt soms in het gedrang doordat er water aan de bovenkant binnenloopt. Om je voeten langer droog te houden, is het dus aanbevolen om waterdichte gaiters of minigaiters te dragen die de bovenkant van de schoenen beschermen tegen insijpeling van water, maar ook tegen steentjes, zand... Het is aanbevolen om enkele keren per jaar je schoenen te behandelen met een waterdichtmakende spray om de oorspronkelijke waterdichtheid te herstellen en vlekken te voorkomen.

UITNEEMBARE BINNENZOOL

Uitneembare binnenzool voor sneller drogen. Je kunt ze ook vervangen door een orthopedische zool.

ONZE MILIEUVISIE

Omdat we heel goed weten dat we actie moeten ondernemen om onze leefomgeving te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken.
Momenteel is dit product nog niet ontwikkeld volgens het principe van ecodesign, maar we streven er voortdurend naar om het duurzamer te maken: ecodesign, repareerbaarheid en duurzaamheid staan bij ons centraal.

PRODUCTONTWIKKELING: ONZE KNOWHOW

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie. Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en de beoefenaars van outdoor sporten. Een groot voordeel wanneer we producten voor bergwandelen ontwikkelen en jullie al onze expertise ter beschikking stellen.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Product samenstelling

Buitenkant van 50% Polyurethaan, 50% Polyethyleentereftalaat (PET) Behuizing 70% Butadieen rubber, 30% EVA Binnenkant van 100% Polyethyleentereftalaat (PET)

VOORRAADADVIES

Bewaren op een droge en goed geventileerde plek.

TESTS

Ook het Decathlon Sportslab, ons laboratorium in Lille, draagt bij aan de innovatie en ontwikkeling van onze Quechua-producten.
Het is georganiseerd rond 4 themagebieden, elk met hun eigen ruimte en technologische instrumenten:
Morfologie (in het bijzonder dankzij 3D-analyse)
Bewegingswetenschappen
Thermisch comfort (met vier klimaatkamers)
Gedragswetenschappen en sensorische wetenschappen

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de bergen, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen op wandelingen.
Sarah, onze testingenieur, en een panel van kinderen testen de producten gedurende het hele ontwikkelingsproces, tot ze op de markt worden gebracht.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Afbeeldingen

Waterdichte halfhoge wandelschoenen voor kinderen Crossrock veters 35-38 grijs
Waterdichte halfhoge wandelschoenen voor kinderen Crossrock veters 35-38 grijs
Waterdichte halfhoge wandelschoenen voor kinderen Crossrock veters 35-38 grijs

Video

Reviews

Loading

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook