QUECHUA

Waterdichte halfhoge wandelschoenen voor kinderen Crossrock grijs 28-34

€39,99
Ref. : 8572767

Onze ontwikkelaars, zelf ook wandelaars, ontwierpen deze waterdichte schoenen om te lopen, klimmen, springen en spelen in de bergen en elders

De waterdichte schoen Crossrock kan tegen een stootje. Je kunt je kind onbezorgd meenemen op ontdekkingstocht in de bergen.

Kleur: Leisteengrijs / Carbongrijs

Maattabel
  • 28 undefined
  • 29 online niet op voorraad
  • 30 undefined
  • 31 undefined
  • 32 undefined
  • 33 undefined
  • 34 undefined
Aantal:

Productvoordelen

Waterdichtheid

Waterdicht membraan getest in de praktijk en in het lab

Grip

Zool in rubber voor veel grip en duurzaamheid

Stevigheid

Dankzij een goed dekkende zool en verstevigd bovenwerk.

Demping

Dankzij de tussenzool in EVA over de hele voet.

Technische informatie

ZOOL MET VEEL GRIP

Het gripniveau van onze schoenen krijgt een label.
Om dat label te verdienen, moet de zool labtests doorstaan om de grip te beoordelen op uiteenlopende ondergronden (glad, ruw, droog, nat).
Om die resultaten te dubbelchecken, laten we de schoenen ook nog eens in de praktijk testen door een groep jonge wandelaars in de bergen.

WELKE MAAT KIEZEN?

Als je gaat wandelen, aarzel dan niet om een maatje groter dan gewoonlijk te nemen voor je kind. Dit garandeert een optimaal comfort bij het afdalen en voorkomt dat de tenen tegen de neus van de schoen gaan drukken. Advies: zorg dat de teennagels kort zijn en controleer vóór afdalingen of de klittenband goed zit en/of de veters goed aangespannen zijn, zodat de voet niet naar voren glijdt in de schoen.

Aankooptips

Laat je kind goed rechtop staan wanneer het de schoenen past, met wandelsokken aan. Er zijn twee punten waarop je moet letten als het om comfort gaat: zit de hiel goed vast en kunnen de tenen de voorkant niet raken bij een afdaling. De schoenen mogen nergens knellen bij het passen.
Let er ook op dat je kind de schoenen eerst inloopt alvorens er een lange tocht mee te maken.
Print de voetmeter op onze website zodat je de maat kunt controleren: https://pdfcoffee.com/pedimetreuepdf-pdf-free.html

WATERDICHTHEIDSTEST

De schoenen werden getest in ons lab en in de praktijk en zijn optimaal waterdicht en ademend. Ze worden eerst onder druk in water ondergedompeld, waarbij wordt nagegaan of er zich geen luchtbelletjes vormen aan de buitenkant. Vervolgens worden ze, half onder water, op een mechanische arm geplaatst die wandelbewegingen nabootst. Zo wordt gecontroleerd of de binnenkant van de schoen perfect droog blijft.Voor dit model bedroeg de duur van de test het equivalent van 8 km wandelen.

DE WATERDICHTHEID VERLENGEN

De waterdichtheid van schoenen komt soms in het gedrang doordat er water aan de bovenkant binnenloopt. Om je voeten langer droog te houden, is het dus aan te raden om waterdichte gaiters of minigaiters te dragen die de bovenkant van de schoenen beschermen tegen insijpeling van water, maar ook tegen steentjes, zand ... Het is aanbevolen om enkele keren per jaar je schoenen te behandelen met een waterdichtmakende spray om de oorspronkelijke waterdichtheid te herstellen en vlekken te voorkomen.

UITNEEMBARE BINNENZOOL

Uitneembare binnenzool voor sneller drogen. Je kunt deze ook vervangen door een orthopedische zool.

ONZE MILIEUVISIE

Omdat we heel goed weten dat we actie moeten ondernemen om ons milieu te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken.
Momenteel is dit product nog niet ontwikkeld volgens het principe van ecodesign, maar we streven er voortdurend naar om het duurzamer te maken: ecodesign, repareerbaarheid en duurzaamheid staan bij ons centraal.

PRODUCTONTWIKKELING: ONZE KNOWHOW

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie. Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en de beoefenaars van outdoor sporten. Een groot voordeel wanneer we producten voor bergwandelen ontwikkelen en jullie al onze expertise ter beschikking stellen.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Product samenstelling

Buitenkant van 50% Polyurethaan, 50% Polyester Behuizing 70% Butadieen rubber, 30% Ethyleen Vinyl Acetaat Binnenkant van 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Bewaren op een droge en goed geventileerde plek.

TESTS

Ook het Decathlon Sportslab, ons laboratorium in Lille, draagt bij aan de innovatie en ontwikkeling van onze Quechua-producten.
Het is georganiseerd rond 4 themagebieden, elk met hun eigen ruimte en technologische instrumenten:
Morfologie (in het bijzonder dankzij 3D-analyse)
Bewegingswetenschappen
Thermisch comfort (met vier klimaatkamers)
Gedragswetenschappen en sensorische wetenschappen

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de bergen, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen op wandelingen.
Sarah, onze testingenieur, en een panel van kinderen testen de producten gedurende het hele ontwikkelingsproces, tot ze op de markt worden gebracht.

Afbeeldingen

Waterdichte halfhoge wandelschoenen voor kinderen Crossrock grijs 28-34
Waterdichte halfhoge wandelschoenen voor kinderen Crossrock grijs 28-34
Waterdichte halfhoge wandelschoenen voor kinderen Crossrock grijs 28-34

Reviews

Loading

Vragen & Antwoorden