Waterdichte 3-in-1 herenjas voor backpacken TRAVEL 100 0°C kaki

59,99
Kleur: Kakibruin / Kakibruin
Maat: Maattabel

Deze waterdichte en warme 3-in-1 jas zal je zeker bevallen. Hij beschermt je tegen de regen en je kunt hem qua warmte aanpassen aan het weer.

Deze stevige jas met uitneembaar fleece heeft veel ritszakken, zodat je in alle comfort en vrijheid de hele wereld kunt doorkruisen, bij verschillende weersomstandigheden en tot 0 °C.

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Warmte

comfortabel tot 0°C. Fleece binnenin uitneembaar

Waterdichtheid

Coating van 2000 mm, afgedichte naden, bestand tegen een regenbui van 2 uur

Levensduur

Verstevigd op de schouders: bestand tegen het schuren van je rugzak

Gebruiksgemak

De capuchon past in de kraag

Zakken

2 steekzakken + 1 borstzakje binnenin

Gewicht

Deze jas weegt ongeveer 1,2 kg in maat L

Aanpasbaarheid

Aan te spannen aan de polsen

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Wist je dat we stappen hebben gezet om je 3-in-1 jas TRAVEL 100 milieuvriendelijker te produceren?

Onze ontwerpkeuzes zorgen voor 18% minder CO₂-uitstoot in vergelijking met het vorige model, dankzij de volgende ingrepen:
- Het voornaamste materiaal, polyamide, is 100% gerecycled.
- De voering is gemaakt van 100% gerecycled polyester en geverfd in een spinbad ("dope dyed"), een techniek waarbij de kleurpigmenten al tijdens het spinnen aan het garen worden toegevoegd zodat verfbaden overbodig worden.
- Het fleece en de voering van de mouwen zijn van 100% gerecycled polyester.

Focus op gerecycled polyester, gemaakt van flessen

Door plastic flessen of versleten textiel te recyclen om ons polyester te maken, verminderen we het gebruik van grondstoffen op basis van aardolie en tegelijk biedt de stof dezelfde kwaliteit en dezelfde goede eigenschappen.

Voor het fleece gebruiken we een CO₂-zuinige verfmethode waarbij minder water wordt verbruikt.

Duurzaam dankzij de goede slijtvastheid…

We testen onze stoffen in het lab op verschillende criteria en met name de slijtvastheid, om het effect van schurende rugzakriemen na te gaan.
We doen een gestandaardiseerde Martindale-test, waarbij met de stof van de jas een wrijvende beweging wordt gemaakt over een andere stof. De bedoeling is om na te gaan na hoeveel cycli de stof begint te slijten of te pluizen. De jas doorstond deze test met glans, want hij haalde tot 20.000 cycli, meer dan de gemiddelde jas op de markt

… maar ook een goede scheurvastheid.

Deze jas werd ook onderworpen aan een scheurtest. Hierbij wordt in het lab het effect nagebootst van een voorwerp buiten in de natuur dat zich vasthaakt aan de jas waardoor die zou kunnen scheuren. Met dit testprotocol gaan we na of de stof niet verder doorscheurt wanneer er een gaatje in gekomen is, zodat de jas je vele jaren goed blijft beschermen.

3-in-1 concept om voorbereid te zijn op elke situatie

Dankzij het 3-in-1 systeem is deze jas ideaal voor koude omstandigheden (tot 0°C). Voor reizen in warmer weer kan je de binnenlaag thuislaten en alleen de regenjas meenemen.
Je kan de binnenjas ook zo dragen, als midlayer over een T-shirt.
Met één jas heb je dus 3 mogelijkheden!

Garantie

2 jaar

Gewicht

1.2 kg

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Fles/Lichaam 100% Polyester Capouchonstof 100% Polyamide Flessenhals/Fopspeen 100% Polyester Buitenste laag 100% Polyurethaan

TESTS

Deze jas werd eerst getest in het lab, waarbij een heleboel factoren aan bod kwamen (warmte, waterdichtheid, stevigheid). Vervolgens werd hij in ons internationale ontwikkelingscentrum getest met behulp van een geselecteerd gebruikerspanel, op comfort, gemak en handigheid.
Tot slot werd hij in de praktijk goedgekeurd door vrijwillige testers en gebruikers, in het kader van een testmissie, zoals we dat voor vele Decathlon-artikelen doen (https://cocreation.decathlon.nl/)

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Drogen op lage temperatuur

Niet strijken

Niet droogreinigen

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN