Warme jachtkap 500 camouflage moeras

19,99
Kleur: VEELKLEURIG
Thuisbezorging

7 tot 9 werkdagen of afhalen in de winkel

Beschikbaar

Ons team van bevlogen jagers op waterwild heeft deze volledige kap ontwikkeld voor jagers die hun gezicht willen verbergen en beschermen.

Met deze warme, 3-in-1-kap die het hoofd en de nek bedekt, kan je nog 360° rondom je kijken en verklein je de kans dat je gezien wordt door eenden of ander waterwild tijdens het jagen

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Camouflage

Realistisch moerascamouflagemotief in hoge definitie en met 3D-effect.

Warmte

Fleece voor warmte en thermische isolatie tijdens koude dagen.

Veelzijdig

Een 3-in-1 kap, waar je ook je hals, nek en neus mee bedekt.

Bewegingsvrijheid

Geniet jij maar van de jacht: dit accessoire volgt al je hoofdbewegingen.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Verberg je gezicht dankzij deze kap, ontwikkeld om helemaal op te gaan in de moerasomgeving

Deze SOLOGNAC-jachtkap van 110g met exclusieve moerasprint is ontwikkeld om je beter te camoufleren voor waterwild zoals eenden, ganzen en talingen. Dankzij de extreem realistische print van verschillende planten (biezen, grassen, riet), een uitgesproken 3D-effect en een achtergrond met lichte en donkere tinten, zorgt dit model ervoor dat je opgaat in de omgeving, in elk type begroeiing, op elk uur van de dag en in de schemering.

Nooit meer koud hebben aan je hoofd tijdens het jagen op waterwild? Dat is mogelijk met dit accessoire

Bij aanvang van de herfst of de winter ruilt de eendenjager zijn lichtere kleding meestal in voor een warmere uitrusting. Met deze kap moet je die lange momenten van afwachten rechtstaand op je post of al zittend in je hut niet meer vrezen: dit accessoire uit fleece is warm! Je nek, kaken, oren en hals zullen geen kou meer lijden.

Nooit meer beslagen brillen en verrekijkers dankzij de zone in mesh. En gedaan met verblinding door de zon

Dankzij het 'net' over de mond en de neus, dampt je bril niet meer aan (als je er een draagt) bij het uitademen. Bovendien kun je er gemakkelijker door ademen. Om deze dampwerende functie nog te versterken hebben we een stevige band voorzien over dit net. Je moet er maar aan denken!Dit artikel heeft een stijve zonneklep van 4 cm: zo word je niet verblind door het licht.

Een onmisbare kap om de koude te trotseren

Beeld je in: het kwik flirt met het vriespunt en de oevers van het meer (of ander wateroppervlak) waar je vaak jaagt, zijn bevroren. Je zal hier ongeveer 3 uur moeten doorbrengen. De koude is voelbaar, er staat een beetje wind en je wil toch ook nog gecamoufleerd blijven om te jagen op krakeenden, wilde eenden, pijlstaarten, smienten, slobeenden en andere eenden? Dan is dit model zonder twijfel een van je favoriete kledingstukken.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Fles/Lichaam 94% Polyester, 6% Polyurethane - Textielvezel Rem 97% Polyester, 3% Polyurethane - Textielvezel Brassièrevulling - Buitenste stof 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Opbergen op een droge, donkere plaats.

GEBRUIKSAANWIJZING

Verwijderd houden van vuur en van warmtebronnen in het algemeen.

TESTS

Deze kap werd getest door onze eigen ambassadeurs en testers, gedurende een hele reeks jachtpartijen op waterwild in Noord-Frankrijk, de Gironde en de Camargue.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Warme jachtkap 500 camouflage moeras
Warme jachtkap 500 camouflage moeras

VIDEO

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN