Warme en winddichte jagersjas 100 moerascamouflage

54,99

Kleur:

VEELKLEURIG

Maat:

Maattabel

Onze ontwikkelaars, zelf jagers, ontwierpen deze jas voor wie op waterwild jaagt en regen, wind en koude trotseert om zijn passie te beleven.

Een water- en winddichte warme jas nodig om te jagen op talingen, eenden of waadvogels? Zoek niet verder: dit model, met moerascamouflage, is precies wat je nodig hebt.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Camouflage

Realistische moerasprint in hoge definitie en met diepte-effect.

Warmte

Vulling van 200 g/m² voor een goed thermisch comfort.

Waterdichtheid

"Douchetest 3 uur, 100 l Beschermt tegen een stortbui"

Bestand tegen wilde vegetatie

De stof is goed bestand tegen wilde moerasplanten.

Waterafstotend

De stof is waterafstotend en beschermt tegen lichte regen.

TECHNISCHE INFORMATIE

Draag deze jas met specifiek camouflagemotief om één te worden met de moerasomgeving

Deze jagersjas heeft een exclusief moerascamouflagemotief van SOLOGNAC, ontwikkeld om je optimaal te camoufleren voor waterwild als eenden, ganzen, talingen enz. Dankzij de extreem realistische print van verschillende planten (biezen, grassen, riet), een uitgesproken 3D-effect en een achtergrond met lichte en donkere tinten, zorgt deze jas ervoor dat je opgaat in de omgeving, in elke biotoop, op elk uur van de dag en in de schemering.

Deze jas is waterafstotend. Wat wil dat zeggen? We leggen het uit

Wanneer we een kledingstuk waterafstotend noemen, betekent dit dat de stof tot op zekere hoogte waterdicht is. Met andere woorden, je jas kreeg een behandeling zodat druppels er vanaf glijden en de stof dus geen water opslorpt. Wanneer je dus bij lichte regen eenden voor de voet of vanuit een hut bejaagt, zal geen druppel water door de jas dringen. Je blijft droog en kunt blijven jagen.

Ons advies om de kou te trotseren is dus heel eenvoudig: draag onze jas!

We vroegen het ons altijd al af: hoeveel jagers zouden beslissen om toch maar thuis te blijven en niet op eendenjacht te gaan omdat het te koud is? Het antwoord zullen we natuurlijk nooit weten, maar onze jas biedt in elk geval een maximum aan comfort en warmte. Hiervoor zorgt de vulling van 200 g/m² in de romp. Bovendien is ook de capuchon gevoerd met fleece en voorzien van een vulling. Zo houdt hij ongeveer 3 uur lang de warmte vast bij een temperatuur tussen 10°C et 0°C.

Winddicht en stevig: de andere kwaliteiten van deze jas die speciaal werd ontwikkeld voor de eendenjacht

Er is niets zo onaangenaam als gegeseld worden door striemende regen en rukwinden terwijl je wacht op ganzen, talingen of andere waadvogels. Dat is precies de reden dat we onze jas winddicht hebben gemaakt. Maar hij is ook aangenaam om te dragen en goed bestand tegen wilde begroeiing: je kunt er probleemloos mee door riet- en biezenvelden lopen. Zo geniet je van de tijd die je doorbrengt langs waterplassen, zelfs al staat er een krachtige wind van 40 km/u.

De overige handige functies van deze jas

Onze jas heeft twee steekzakken met een klep en een ritssluiting, een weitas met twee klittenbandsluitingen op de rug en een binnenzak voor je jachtvergunning. De capuchon kan je met het aantrekkoordje goed aanspannen rond je hoofd. Tot slot moet je nog weten dat dit model amper 1,270 kg weegt in maat L.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Hoofdvoering 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Garnering 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Coating 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Opbergen op een droge, donkere plaats.

GEBRUIKSAANWIJZING

Verwijderd houden van vuur en van warmtebronnen in het algemeen.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 40° max - zacht

Niet bleken

Drogen op lage temperatuur

Niet strijken

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Warme en winddichte jagersjas 100 moerascamouflage
Warme en winddichte jagersjas 100 moerascamouflage
Warme en winddichte jagersjas 100 moerascamouflage
Warme en winddichte jagersjas 100 moerascamouflage

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN