Warme en waterdichte skihandschoenen voor kinderen 500 zwart

€19,99

8550646

Ons team maakte deze superwarme handschoen voor jonge, regelmatige skiërs. Ze zijn vlot aan en uit, zacht en waterdicht, voor een heerlijk dagje op de piste.

Deze heel warme, waterdichte en donzige skihandschoenen voor kinderen geven een hele dag lang comfort. De slimme mof binnenin houdt koude lucht en sneeuw buiten.

Kleur:

ZWART

Maat:

Maattabel

PRODUCTVOORDELEN

Warmte

Wattering van 150g/m² handrug, 80 g/m2 palm, geruwde voering. Mouwboorden.

Waterdicht

Waterafstotende en -dichte stof.

Levensduur

Handpalm in PU en slim geplaatste wijsvingernaad, voor extra stevigheid.

Verstelbaar

Elastisch aantrekkoord ter hoogte van de pols.

Gebruiksgemak

Brede polsmof, die je over of onder de mouw van je jas kunt schuiven.

TECHNISCHE INFORMATIE

Waterafstotendheid van de stof

Alle handschoenen en wanten van Wed'ze kregen een waterafstotende behandeling zodat waterdruppels van het oppervlak glijden. Op die manier slorpt de stof geen water op. Ze blijft licht en warm. Een stof wordt waterafstotend door de buitenkant ervan te behandelen. Die behandeling moet om de 2 à 3 wasbeurten worden herhaald met specifieke producten die je in onze winkels vindt.

WATERDICHT MEMBRAAN

Deze skihandschoen is voorzien van een waterdicht membraan, zeg maar een heel dun polymeerlaagje, dat wordt aangebracht tussen de voering en de buitenbekleding van de handschoen. Dat membraan houdt het water buiten en maakt het product waterdicht. En de stof aan de buitenkant werd ook nog eens waterafstotend behandeld zodat ze minder water opslorpt. Enkel rubberen handschoenen dichten volledig af. Handschoenen met membraan zullen in de meest extreme omstandigheden toch vocht doorlaten.

WINDDICHT

Alle handschoenen en wanten van Wed'ze zijn winddicht. Wist je dat de wind het koudegevoel aanzienlijk verhoogt? Bij een buitentemperatuur van 0°C en een windsnelheid van 20 km/u bedraagt de gevoelstemperatuur -10°C. De winddichte stoffen beperken het afkoeleffect van de wind of van de snelheid van het sporten.

SNEEUWDICHTHEID

Binnenin de handschoenen 500 zit een speciale polsmof. Die is zacht en comfortabel, en zorgt ervoor dat er geen koude lucht of sneeuw binnen kan. Extra warmte.

Gemakkelijk aan te trekken

Het volstaat om het riempje aan de pols naar binnen te trekken om de handschoenen snel te kunnen aantrekken.

BEVEILIGING TEGEN VERLIES

Met het elastisch koordje, dat je rond je pols kan doen, kan je je handschoenen uittrekken op de skilift zonder ze te verliezen.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Hoofdvoering 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Handpalm 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Garnering 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Manchet 87% Polyethyleentereftalaat (PET), 13% Elastaan Coating 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Eerst goed laten drogen, dan pas opbergen.

TESTS

Alle handschoenen en wanten van Wed'ze worden getest in echte omstandigheden: bij sneeuwval, koud weer en in alle andere situaties waar je als skiër of snowboarder in belandt. Daarbij gaan onze ontwikkelingsteams na of het product dat ze ontwierpen perfect geschikt is voor het beoogde gebruik.

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN