WEDZE

Warme en waterdichte skihandschoenen voor kinderen 100 blauw/grijs

€12,99
Ref. : 8551125

Deze waterdichte, warme en duurzame handschoenen zijn ideaal om te leren skiën, in de sneeuw te spelen of bij iedere andere weersomstandigheden.

Ons team ontwikkelde deze handschoenen speciaal voor kinderen. Hiermee houden ze hun handen droog en warm in alle weersomstandigheden.

Kleur: Elektrisch blauw / Carbongrijs

Maattabel
 • 4J 10 stuks
 • 6J 10 stuks
 • 8J 10 stuks
 • 10J 10 stuks
 • 12J 10 stuks
 • 14J 10 stuks

Aantal:

  PRODUCTVOORDELEN

  Warmte

  Wattering van 150 g/m² en voering in geruwd tricot.

  Waterdicht

  Waterafstotende en -dichte stof.

  Levensduur

  Handpalm in PU, voor extra stevigheid.

  Verstelbaar

  Elastisch aantrekkoord ter hoogte van de pols. Grote opening.

  TECHNISCHE INFORMATIE

  WATERAFSTOTEND

  Alle handschoenen en wanten van Wed'ze kregen een waterafstotende behandeling zodat waterdruppels van het oppervlak glijden. Op die manier neemt de stof geen water op. Ze blijft licht en warm. Een stof wordt waterafstotend door de buitenkant ervan te behandelen. Die behandeling moet om de 2 à 3 wasbeurten worden herhaald met specifieke producten die je in onze winkels vindt.

  WATERDICHT MEMBRAAN

  Deze skihandschoen is voorzien van een waterdicht membraan, zeg maar een heel dun polymeerlaagje, dat wordt aangebracht tussen de voering en de buitenbekleding van de handschoen. Dat membraan houdt het water buiten en maakt het product waterdicht. En de stof aan de buitenkant werd ook nog eens waterafstotend behandeld zodat ze minder water opslorpt. Enkel rubberen handschoenen dichten volledig af. Handschoenen met membraan zullen in de meest extreme omstandigheden toch vocht doorlaten.

  WINDDICHT

  Alle handschoenen en wanten van Wed'ze zijn winddicht. Wist je dat de wind het koudegevoel aanzienlijk verhoogt? Bij een buitentemperatuur van 0 °C en een windsnelheid van 20 km/u bedraagt de gevoelstemperatuur -10 °C. Winddichte stoffen beperken het afkoeleffect van de wind of van de snelheid van het sporten.

  Gemakkelijk aan te trekken

  Gewoon het riempje aan de pols naar binnen trekken om de handschoenen snel te kunnen aantrekken.

  BEVEILIGD TEGEN VERLIES

  Dankzij de elastische polslussen kan je de handschoenen uittrekken op de skilift zonder ze te verliezen.

  Garantie

  2 jaar

  OVERIGE INFORMATIE

  Product samenstelling

  Hoofdstof 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Voering 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Handpalm 100% Polyethyleentereftalaat (PET) 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Coating 100% Polyurethaan

  VOORRAADADVIES

  Eerst goed laten drogen, dan pas opbergen.

  TESTS

  Alle handschoenen en wanten van Wed'ze worden getest in echte omstandigheden: bij sneeuwval, koud weer en in alle andere situaties waar je als skiër of snowboarder in belandt. Daarbij gaan onze teams na of het product dat ze ontwikkelden perfect geschikt is voor het beoogde gebruik.

  ONDERHOUDSADVIES

  Machinewas - 30° max - normaal

  Niet bleken

  Mag niet in de droogtrommel

  Niet strijken

  Niet droogreinigen

  REVIEWS

  Loading

  Vragen & Antwoorden