Laatste Kans
Warme broek voor kleutergym slim fit marineblauw
Warme broek voor kleutergym slim fit marineblauw
Warme broek voor kleutergym slim fit marineblauw
Warme broek voor kleutergym slim fit marineblauw
Warme broek voor kleutergym slim fit marineblauw
Warme broek voor kleutergym slim fit marineblauw
Warme broek voor kleutergym slim fit marineblauw

Warme broek voor kleutergym slim fit marineblauw

5,99
Kleur: Navyblauw / Eggshell
Maat: Maattabel

Comfortabel en zacht, warm en slijtvast, blijft goed zitten aan de enkels en taille... Alles wat een goede joggingbroek moet hebben!

Ben je op zoek naar een broek die je kind niet verliest tijdens een koprol, of waar hij niet de hele tijd op trapt? Onze ontwikkelaars vonden de oplossing: een joggingbroek die goed aansluit aan de taille én enkels.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Helpt autonomie te ontwikkelen

De joggingbroek is gemakkelijk aan te trekken, zowel voor het kind als voor de ouder!

Warmte

De gemoltoneerde joggingbroek houdt je kind lekker warm!

Rekbaar

Stretch stof zodat je kleintje ongehinderd kan bewegen!

Zachtheid

Zachte, gemoltoneerde stof, heerlijk comfortabel

Dekking

De kruisnaad is voldoende lang zodat buik en rug steeds goed bedekt blijven

Stabiliteit

Elastische tailleband zodat de rug steeds lekker warm blijft!

TECHNISCHE INFORMATIE

Producttests

Onze productontwikkelaars selecteren alle stoffen en afwerkingen met de grootste zorg: geen vezels of kleurstoffen die risico's inhouden, geen elementen die kunnen worden ingeslikt (knopen, koordjes, strass ...). We controleren ook streng dat onze kleding geen materialen bevat die giftig zijn als een kind ze in de mond stopt. We gaan verder dan wat de normen eisen, en denken aan elk element, want voor ons staat de veiligheid van je kind voorop. Die details maken het verschil!

Ontwikkeling van het kind

Bij de productontwikkeling laten we ons bijstaan door een psychomotorisch therapeut om inzicht te krijgen in de ontwikkeling van zelfstandigheid bij kinderen en hoe kinderkleding hierbij kan helpen. "Het is belangrijk dat het kind niet ontmoedigd raakt. Kijk welke dingen je kind al aankan en laat het die zoveel mogelijk zelf doen, door de herhaling zullen ze uiteindelijk een automatisme worden", vertelt Agathe, psychomotorisch therapeut en onze partner

Het kind helpen om zichzelf te leren aankleden

Hoe doen we dat? Met ritsen die gemakkelijk te sluiten zijn, een wijde halsopening zodat je kind een trui zelf over het hoofd kan trekken zonder verstrikt te raken, visuele markeringen zodat je kind weet wat links/rechts en voorkant/achterkant is... Al die kleine dingen helpen je kind om stap voor stap zelfredzaam te worden en zich helemaal zelf aan te kleden.

Voor peuter- en kleutergym

Wil je je kleintje laten sporten, spelen, bewegen en nieuwe dingen laten ontdekken?
Peuter- en kleutergym, een allereerste kennismaking met sport, stimuleert de psychomotorische ontwikkeling van je kind en laat je kampioen in de dop vooral veel plezier beleven!
Het is een speelse activiteit voor kinderen van 1 tot 6 jaar, in de vorm van een uitdagend parcours gebouwd met aangepast materiaal.

De voordelen van peuter- en kleutergym

Doet je kind aan peuter- of kleutergym? Dit mag er dan wel uitzien als gewoon wat spelen, maar wist je dat die activiteit de psychomotorische ontwikkeling van jonge kinderen stimuleert? Door de verschillende activiteiten en nieuwe indrukken leert je kleintje het evenwicht bewaren, ontwikkelt het de motoriek en coördinatie en leert het heel eenvoudig begrijpen welke mogelijkheden het lichaam allemaal biedt! Een goede manier om het zelfvertrouwen te stimuleren.

Wat trek ik mijn kind aan voor de peuter- en kleutergym?

Domyos heeft alles wat je kleintje nodig heeft om comfortabel te bewegen: T-shirt, joggingbroek, legging of vest! Doel is dat het kind niet wordt gehinderd in bewegingen, dat het zich comfortabel voelt en niet de hele tijd aan een broek of T-shirt moet sjorren. Afhankelijk van het niveau is de kleding meer of minder technisch.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 50% Katoen, 47% Polyethyleentereftalaat (PET), 3% Elastaan Ribstof 96% Katoen, 4% Elastaan

TESTS

Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests om de vorm- en kleurvastheid na te gaan. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het aan al onze kwaliteitseisen voldoet.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Strijken - Maximum temperatuur 110°C - Geen stoom

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Warme broek voor kleutergym slim fit marineblauw
Warme broek voor kleutergym slim fit marineblauw

Laat je inspireren door andere sporters

Jouw foto op onze website? Deel jouw sportfoto met onze producten op Instagram en gebruik daarbij @decathlonnederland en #GoTryDecathlon!

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN