Warm neopreen waadpak voor de jacht 500 moerascamouflage

139,99
Maat: Maattabel

Onze ingenieurs en designers ontwikkelden dit waadpak met neopreen van 4 mm voor de jager op waterwild die warm wil blijven terwijl hij zijn lokvogels plaatst.

Dit warme waadpak is onmisbaar om je lokkers te installeren, door een moeras of vochtig gebied te lopen en te jagen bij koud weer terwijl je toch gecamoufleerd bent.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Warmte

Neopreen van 4 mm voor een goed thermisch comfort.

Waterdichtheid

Waterdicht materiaal en in elkaar gezet zonder stikken.

Camouflage

Realistische 3D-moerasprint in hoge definitie en met diepte-effect.

Slijtvastheid

Vooraan verstevigd met slijtvast materiaal.

Zakken

Berg je jachtvergunning en autosleutels veilig op in de binnenzak.

Meerdere vakken

De zak in het midden houdt je munitie en patronen droog en veilig.

Bewegingsvrijheid

Veel ruimte onder de armen zodat je je kan concentreren op de jacht.

Verstelbaar

Verstelbare schouderbanden om ongehinderd te schieten en te lopen.

TECHNISCHE INFORMATIE

Warm blijven tijdens een jacht bij koud weer: met dit model kan dat

Wanneer je 's winters midden in een waterplas staat, druk doende om je lokkers te installeren, wil je kunnen vertrouwen op je uitrusting. Daarom kozen we voor dit waadpak voor een neopreen van 4 mm dik voor de voorkant en voor slijtvast neopreen van 4 mm voor de achterkant. Dit alles garandeert je een optimale warmte-isolatie. De laarzen en zolen zijn dan weer geïnjecteerd met polyurethaan (PU).

Nooit meer natte voeten! Kijk hoe dit waadpak verstevigd is

Niets zo erg voor een eendenjager als een waadpak dat lekt en kou lijden: de hele dag nat rondlopen is vreselijk, al helemaal omdat de hele omgeving vochtig is. Daarom voorzagen we ons waadpak van verstevigingen om scheuren en doorslijten zoveel mogelijk tegen te gaan. We brachten ze aan op alle plaatsen die het zwaar te verduren krijgen bij het plaatsen van lokvogels of tijdens de eigenlijke jacht, om te garanderen dat het pak perfect aan zijn doel beantwoordt en ook lang meegaat.

Een zak met patronenhouder in het midden: een groot voordeel voor wie jaagt in vochtig gebied!

Een van de grootste troeven van onze waadpakken is ongetwijfeld dat ze vooraan in het midden voorzien zijn van een zak met klittenbandsluiting. In die zak een patronenhouder voor 8 Magnum (76 mm) of Super Magnum (89 mm) patronen zodat je er snel en gemakkelijk bij kan. In die zak kan je ook je smartphone of papieren stoppen (jachtvergunning, verzekeringspapieren enz.).

Hoe vergemakkelijkt dit waadpak het schieten en biedt het je een zekere bewegingsvrijheid?

Om optimaal aan te passen en ook om niet te hinderen bij het schieten, zijn onze waadpakken voorzien van verstelbare, vaste schouderbanden. Zo stoot je niet met de kolf van je geweer tegen een of ander sluitsysteem (met het risico dat je schot mist als je je geweer schoudert). Merk op dat de aansluitende snit en de, eveneens verstelbare, plooien onder de armen bedoeld zijn om je meer bewegingsvrijheid te bieden als je door de modder en/of in het water loopt.

EEN WAADPAK MET EEN VEELZIJDIGE CAMOUFLAGEPRINT VOOR VERSCHILLENDE BIOTOPEN EN GEOGRAFISCHE GEBIEDEN

Dit waadpak is ontwikkeld voor wie op waterwild jaagt, en is voorzien van de exclusieve moerasprint van SOLOGNAC om minder goed zichtbaar te zijn voor eenden, ganzen, talingen ... Dankzij de bijzonder realistische print van verschillende planten (biezen, grassen, riet), een uitgesproken 3D-effect en een achtergrond met lichte en donkere tinten, biedt dit waadpak een goede camouflage in elke biotoop en het hele seizoen door.

Beschikbaar in verschillende maten om te beantwoorden aan de behoeften van elke gebruiker, ongeacht de jachttechniek

Ons waadpak is bedoeld voor wie bij koud weer in het water staat tijdens de jacht en tot de borst droog wil blijven. Het is verkrijgbaar in de volgende maten: 40/41 (gewicht 3,200 kg), 42/43 (gewicht 3,400 kg), 44/45 (gewicht 3,620 kg) en 46/47 (gewicht 3,985 kg).

Garantie, klantendienst, repareerbaarheid

Op al onze waadpakken is 2 jaar garantie. Die garantie willen we onze klanten graag blijven geven, daarom vallen andere vormen van gebruik (professioneel vissen of jagen) niet onder de garantie en geldt ze ook niet bij schade veroorzaakt door ondoelmatig gebruik (door doorns of prikkeldraad lopen). Recreatief vissen mag. Mocht er per ongeluk toch een scheur in je pak gekomen zijn, dan kan je het zelf repareren met de lapjes stof die je vindt in de binnenzak van je pak (lijm moet je nog kopen).

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 100% ILS laars 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Opbergen beschermd tegen vocht en licht. Ondersteboven ophangen om te laten drogen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Verwijderd houden van warmtebronnen.

TESTS

Dit neopreen waadpak werd getest door onze eigen ambassadeurs en testers, gedurende een hele reeks jachtpartijen op waterwild in Noord-Frankrijk, de Gironde en de Camargue.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Warm neopreen waadpak voor de jacht 500 moerascamouflage
Warm neopreen waadpak voor de jacht 500 moerascamouflage
Warm neopreen waadpak voor de jacht 500 moerascamouflage
Warm neopreen waadpak voor de jacht 500 moerascamouflage
Warm neopreen waadpak voor de jacht 500 moerascamouflage

VIDEO

Laat je inspireren door andere sporters

Jouw foto op onze website? Deel jouw sportfoto met onze producten op Instagram en gebruik daarbij @decathlonnederland en #GoTryDecathlon!

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN