Warm gymvest met rits jongens marineblauw

€16,99 -23%
€1299
DSM : 141801

Ontworpen voor: schoolgym, om voor, tijdens en na de gym warm te blijven.

Dit vest met rits is gemaakt van french terry materiaal, heeft zakken en is afgewerkt met ribboorden aan de polsen en onderaan. Ideaal voor de opwarming of stretchen bij de fitness. Soepel materiaal.


Maat Maattabel


Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Warmte

Een stof die het lichaam warm houdt, iets minder warm dan geruwd molton.

Zachtheid

Heel zachte binnen- en buitenkant.

AFBEELDINGEN

TECHNISCHE INFORMATIE

Een vest van french terry voor het fitnessen!

Dit vest is gemaakt van french terry, dit is ongeruwd molton met heel zachte badstof aan de binnenkant. Hij heeft twee zakken om je handen warm te houden of persoonlijke spullen in te stoppen. Verzorgd afgewerkt met ribboorden aan de polsen en onderaan.

Het ontwerp van de fitness- en schoolgymkleding voor kinderen van 5 tot 14 jaar:

De kledinglijn is ontworpen voor kinderen die regelmatig aan gym op school of fitness doen (rustige gym, stretchen, spierversteviging, krachttraining), ideaal om je conditie, figuur en gezondheid te behouden. De ontwerpteams van Domyos streven naar een ideaal evenwicht tussen comfort en ademend vermogen. Onze modellen worden getest in gebruik en wij passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.

OVERIGE INFORMATIE

TESTS

Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.

ACTIE FOTO

Previous
Next

DIENSTEN

DECATHLON SPORTPAS

Ontdek de Decathlon Sportpas en alle voordelen!

GIFTCARD

Betaal gemakkelijk met de Decathlon giftcard