Warm en waterdicht skipak voor kinderen 100 BORDEAUX / MARINE

€34,99

8562598

Ons team, zelf ouders van jonge skiërs, ontwikkelde deze outfit voor kinderen die volop van de sneeuw willen genieten: Droog en warm skiën, sleeën, spelen...!

Dit warme en waterdichte skipak is ideaal voor kinderen die kennismaken met pisteskiën en sneeuwspelletjes.

Kleur:

BORDEAUX / Navyblauw

Maat:

Maattabel

PRODUCTVOORDELEN

Warmte

Wattering: romp 150 g/m². Armen en benen: 100 g/m². Voering in geruwd tricot.

Waterdichtheid

Goed: coating 5000 mm, waterdichte hoofdnaden. Geïntegreerde sneeuwvangers, kap

Stevigheid

Verstevigd aan zitvlak, knieën en onderbenen.

Zakken

1 borstzak, 1 afsluitbare skipaszak.

Ademend vermogen

Ademende stof die de transpiratie afvoert.

Personalisatie

Label op de voering om de naam van het kind op te schrijven.

TECHNISCHE INFORMATIE

Een wattering als warmte-isolatie

De warmte-isolatie houdt je kleine skiër op de juiste temperatuur: niet te warm en niet te koud. Het kledingstuk past zich aan het fysisch gedrag van het lichaam en aan de buitenomgeving aan. Wed'ze gebruikt een wattering als warmte-isolatie. Dit synthetisch materiaal op basis van polyester houdt meer of minder lucht vast, afhankelijk van de grootte van de vezels. Hoe dikker de wattering, hoe meer lucht ze kan vasthouden en hoe beter ze dus isoleert.

Coating

Een coating is een waterdichtmakende laag die aan de binnenkant van de buitenstof wordt aangebracht. Die laag voorkomt dat water doorheen de stof dringt maar laat wel de waterdamp ontsnappen die door het lichaam wordt geproduceerd. Zo blijft je kind droog, voor een comfortabeler gevoel.

Waterdichte hoofdnaden

Dit pakje is niet alleen gemaakt van een waterdichte stof, ook de naden zijn waterdicht gemaakt. Aan de binnenkant van de broek kleven we waterdichte tape op de naden om ze perfect waterdicht te maken. Die waterdichte naden zitten op de zones die het meest blootgesteld worden aan de sneeuw. Op dit skipak is dat op het zitvlak.

Stevigheid

Omdat geslepen ski's of sneeuwspelletjes de onderkant van een skipak soms kunnen beschadigen of er sneetjes in maken, heeft Wed'ze doeltreffende verstevigingen aangebracht om dit soort beschadigingen zoveel mogelijk te vermijden. Die verstevigingen zitten op de meest blootgestelde zones: zitvlak, knieën en onderbenen.

Zak voor skipas

Je hoeft niet langer je skipas boven te halen! Op de mouw zit een skipaszakje zodat je sneller op de skilift kunt.

Personalisatie

Op de voering bovenaan zit een label waar je de naam van je kind op kunt schrijven. Heel handig om het pak terug te vinden na een skiles, in de kinderopvang of op school.

Wat trek je je kind aan om te verzekeren dat het warm blijft op de pistes?

Om je benen warm en droog te houden, trek je gewoon 2 lagen aan:
thermisch ondergoed om de transpiratie af te voeren, en een skibroek (of een skipak) om je te beschermen bij slecht weer en je warm te houden.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Garnering 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Hoofdstof 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Voering 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Onderlaag - Basismateriaal 100% Polyamide Coating 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Bij voorkeur ophangen op een kleerhanger, vermijd plooien die de coating van de stof beschadigen. Altijd eerst goed laten drogen, dan pas opbergen op een droge en verluchte plaats.

TESTS

Alle producten van Wed'ze worden bedacht, getekend en ontworpen in de vallei van de Mont Blanc. Vervolgens worden ze getest in omstandigheden die identiek zijn aan de echte gebruiksomstandigheden (bij sneeuwval, in de kou, in poedersneeuw ...). Daarbij gaan onze ontwerpteams na of het product dat ze ontwikkelden perfect geschikt is voor het beoogde gebruik.

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN