Wandelschoenen voor kinderen met veters MH100 blauw maat 35 tot 38

€9,99
PRIJS VERLAAGD Was €11,99

8600275

Onze productontwikkelaars, zelf ouders van jonge wandelaars, ontwierpen deze kinderschoenen voor gemakkelijk begaanbare paden

Betaalbare schoenen speciaal voor kinderen. Met deze lichte schoenen hebben ze een goede grip om overal op te klimmen

Kleur:

Navyblauw / Anijsgroen

Maat:

Maattabel

Aantal:

PRODUCTVOORDELEN

Grip

De vorm en diepte (3 mm) van het profiel garanderen grip op elke ondergrond

Lichtgewicht

224 g per schoen in maat 36

Demping

Exclusieve hieldemping, heerlijk comfortabel

TECHNISCHE INFORMATIE

ZOOL MET VEEL GRIP

De grip van onze schoenen krijgt een label.
Om de gripcoëfficiënt te bepalen (0,6 voor dit model), wordt de schoen in het laboratorium getest op verschillende ondergronden (glad, ruw, droog, nat).
Om de labresultaten te dubbelchecken, laten we de zoolkwaliteit ook nog eens testen in de praktijk, in de bergen, door een groep jonge testpersonen.

WELKE MAAT KIEZEN?

Als je gaat wandelen, aarzel dan niet om een maatje groter dan gewoonlijk te nemen voor je kind. Dit garandeert een optimaal comfort bij het afdalen en voorkomt dat de tenen tegen de neus van de schoen gaan drukken. Advies: zorg dat de teennagels kort zijn en controleer vóór afdalingen of de klittenband goed zit en/of de veters goed aangespannen zijn, zodat de voet niet naar voren glijdt in de schoen.

Aankooptips

Laat je kind goed rechtop staan wanneer het de schoenen past, met wandelsokken aan. Er zijn twee punten waarop je moet letten als het om comfort gaat: zit de hiel goed vast en kunnen de tenen de voorkant niet raken bij een afdaling. De schoenen mogen nergens knellen bij het passen.
Let er ook op dat je kind de schoenen eerst inloopt alvorens er een lange tocht mee te maken.
Print de voetmeter op onze website zodat je de maat kunt controleren: https://pdfcoffee.com/pedimetreuepdf-pdf-free.html

UITNEEMBARE BINNENZOOL

Uitneembare binnenzool voor sneller drogen. Je kunt deze ook vervangen door een orthopedische zool.

PRODUCTONTWIKKELING: ONZE KNOWHOW

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie. Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en de beoefenaars van outdoor sporten. Een groot voordeel wanneer we producten voor bergwandelen ontwikkelen en jullie al onze expertise ter beschikking stellen.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Behuizing 100% Styreen Butadieen Buitenkant van 50% Polyurethaan, 50% Polyethyleentereftalaat (PET) Binnenkant van 50% EVA, 50% Polyethyleentereftalaat (PET)

VOORRAADADVIES

Opbergen op een droge en goed geventileerde plek

TESTS

Ook het Decathlon Sportslab, ons laboratorium in Lille, draagt bij aan de innovatie en ontwikkeling van onze Quechua-producten.
Het is georganiseerd rond 4 themagebieden, elk met hun eigen ruimte en technologische instrumenten:
Morfologie (in het bijzonder dankzij 3D-analyse)
Bewegingswetenschappen
Thermisch comfort (met vier klimaatkamers)
Gedragswetenschappen en sensorische wetenschappen

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de bergen, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen op wandelingen.
Sarah, onze testingenieur, en een panel van kinderen testen de producten gedurende het hele ontwikkelingsproces, tot ze op de markt worden gebracht.

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden