Wandelschoenen voor kinderen met snelle vetersluiting Crossrock turkoois 35-38

27,99
Kleur: Petroleum blauw / Carbongrijs
Maat: Maattabel

Onze ontwerpers, zelfs ook wandelaars, ontwikkelden deze schoenen om te rennen, klimmen, springen en te spelen bij zonnig weer, in de bergen en overal elders.

De Crossrock zijn stevig genoeg voor alle kinderavonturen. Je kunt je kind onbezorgd meenemen op ontdekkingstocht in de bergen.Dit model is ook verkrijgbaar in een waterdichte uitvoering!

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Grip

Zool in rubber voor veel grip en duurzaamheid

Schokdemping

Bevat EVA, om de schokdemping over de hele lengte van de voet te bevorderen.

Stevigheid

Dankzij een goed dekkende zool en versterkt bovenwerk.

Gewicht

270 g per schoen in maat 36

Ademend vermogen

Gebruik van mesh (wijd tricot), voor extra ademend vermogen.

TECHNISCHE INFORMATIE

ZOOL MET VEEL GRIP

Het gripniveau van onze schoenen krijgt een label.
Om dat label te verdienen, moet de zool labtests doorstaan om de grip te beoordelen op uiteenlopende ondergronden (glad, ruw, droog, nat).
Om die resultaten te dubbelchecken, laten we de schoenen ook nog eens in de praktijk testen door een groep jonge wandelaars in de bergen.

WELKE MAAT KIEZEN?

Bij wandelschoenen mag je gerust een maat groter nemen dan de gebruikelijke schoenmaat van je kind. Zo is het comfort optimaal in afdalingen en botsen de tenen niet de hele tijd tegen de tip. Advies: houd de nagels van je kind kort en controleer voor elke afdaling of de klittenbandsluitingen of de veters goed vast zijn, zo voorkom je dat de voeten gaan schuiven in de schoenen.

Aankooptips

Laat je kind goed rechtop staan wanneer het de schoenen past, met wandelsokken aan. Er zijn twee punten waar je op moet letten als het om comfort gaat: zit de hiel goed vast en kunnen je tenen de voorkant niet raken bij een afdaling.
De schoenen mogen nergens knellen. Let er ook op dat je kind de schoenen eerst inloopt alvorens er een lange tocht mee te maken.
Print de voetmeter op onze website af zodat je de maat kunt controleren.https://pdfcoffee.com/pedimetreuepdf-pdf-free.html

UITNEEMBARE BINNENZOOL

Uitneembare binnenzool voor sneller drogen. Je kunt ze ook vervangen door een orthopedische zool.

ONZE MILIEUVISIE

Omdat we heel goed weten dat we actie moeten ondernemen om onze planeet te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken.
We hebben dit product milieubewust ontworpen: de milieu-impact is minstens 20% kleiner dan bij het vorige model, dankzij het gebruik van ecodesign- of gerecyclede materialen (30% rubber), maar ook door het waterverbruik te beperken.

Onze belofte om minder water te verbruiken bij de vervaardiging van dit product

Bij het verven van textiel wordt enorm veel water verbruikt en ook komt het afvalwater van de verfbaden in het milieu terecht. Om die milieu-impact te verkleinen, gebruiken we de spinbad-methode, waarbij de kleurstoffen al tijdens het spinnen aan het garen worden toegevoegd.

PRODUCTONTWIKKELING: ONZE KNOWHOW

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie. Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en de beoefenaars van outdoor sporten. Een groot voordeel wanneer we producten voor bergwandelen ontwikkelen en jullie al onze expertise ter beschikking stellen.

REPAREREN IS ALTIJD BETER DAN WEGGOOIEN!

Onze producten staan je bij op al je bergwandelingen.
Na verloop van tijd en vaak dragen kunnen bepaalde onderdelen verslijten of stuk gaan.
Om ervoor te zorgen dat je schoenen zo lang mogelijk meegaan, kan je bij ons de veters apart bestellen (referentie: 8341958), in onze winkels of online.
Duurzaamheid betekent voor Quechua ook dat je onderdelen apart kan kopen.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Buitenkant van 55% Polyurethaan, 45% Polyester Behuizing 70% Butadieen rubber, 30% EVA Binnenkant van 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Opbergen op een droge en goed verluchte plek.

TESTS

Ook het Decathlon Sportslab, ons laboratorium in Lille, draagt bij aan de innovatie en ontwikkeling van onze Quechua-producten.
Het is georganiseerd rond 4 themagebieden, elk met hun eigen ruimte en technologische instrumenten:
Morfologie (in het bijzonder dankzij 3D-analyse)
Bewegingswetenschappen
Thermisch comfort (met vier klimaatkamers)
Gedragswetenschappen en sensorische wetenschappen

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de bergen, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen op wandelingen.
Sarah, onze testingenieur, en een panel van kinderen testen de producten gedurende het hele ontwikkelingsproces, tot ze op de markt worden gebracht.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN