Wandelschoenen voor heren NH500 Fresh

€49,99

8583428

Onze teams ontwikkelden de NH500 Fresh-wandelschoenen op een milieubewuste manier. Ze zijn bedoeld voor wandelingen langs de kust bij warm weer.

Ons doel? Luchtige wandelschoenen ontwikkelen die net zo comfortabel en licht zijn als sneakers en tegelijk de bescherming en slipvastheid bieden van klassieke wandelschoenen. Je kunt ze zonder sokken dragen.

Kleur:

Blauwgrijs

Maat:

Maattabel

Aantal:

PRODUCTVOORDELEN

Demping

Tussenzool uit EVA | Dik genoeg om de stenen onder je voeten niet te voelen

Grip

Zoolsamenstelling en -profiel voor een prima slipvastheid op natuurlijke paden

Pascomfort

Ademende en ergonomische binnenzool van 5 mm dik

Irritatiewerend

Beperking van de naden aan de binnenkant | Ook zonder sokken te dragen

Slijtvastheid

Synthetisch inzetstuk aan de voorvoet om de schoenen schuurbestendig te maken

Anatomisch ontwerp

Binnenzool uitneembaar zodat je die kan vervangen door een orthopedische zool

Lichtgewicht

Elke schoen weegt slechts 320 g in maat 43

TECHNISCHE INFORMATIE

Zolen die niet wegglijden op wandelpaden

Onze wandelschoenen zijn bedoeld voor wandelpaden. We kiezen en testen de materialen van de zool en het bovenwerk specifiek voor wandelen op een zachte bodem (zoals bospaden) en harde bodem (zoals rotspaden). Gebruik op een verharde weg (asfalt) kan ertoe leiden dat de schoenen sneller verslijten en niet langer comfortabel zitten. Ze zijn niet geschikt voor bergwandelen.

Getest voor een optimale duurzaamheid en stevigheid

In het lab worden tests gedaan om de volgende dingen te controleren:
loskomen van ogen en bandjes, verlijming, giftige stoffen, bestandheid tegen uv-stralen, slijtage van de zool en van de materialen van het bovenwerk, versnelde veroudering. Dankzij die tests kunnen we de kwaliteit van onze producten verbeteren en voorkomen dat je wandelschoenen voortijdig slijten.

Welke sokken passen bij de wandelschoenen NH500 Fresh van Quechua?

Je kan deze wandelschoenen dragen zonder sokken. Als je toch liever sokken draagt, raden we sokken in polyamide aan, zonder katoen. Polyamide is een vezel die speciaal werd gekozen omdat die zorgt voor een goede vochtafvoer. We kunnen dus onze sokken Newfeel WS500 Fresh aanraden.

WAAROM KOZEN WE VOOR GERECYCLED POLYESTER?

Het hoofdmateriaal van het bovenwerk, het mesh, de veters en de vetergaten is voor 40% van gerecycled materiaal gemaakt. De voering van de kleuren blauw/geel en bruin is volledig gemaakt van gerecycled polyester.
Door plastic flessen of versleten textiel te recyclen om ons polyester te maken, verminderen we het gebruik van grondstoffen op basis van aardolie en tegelijk biedt de stof dezelfde kwaliteit en dezelfde goede eigenschappen om comfortabel te wandelen.

Onze belofte om minder water te verbruiken bij de vervaardiging van dit product

We gebruiken die methode voor het model in zwart/geel (ref. 8626277).
Bij het verven van textiel wordt enorm veel water verbruikt en komt het afvalwater van de verfbaden in het milieu terecht. Om die milieu-impact te verkleinen, gebruiken we de spinbad-methode, waarbij de kleurstoffen al tijdens het spinnen aan het garen worden toegevoegd.

Garantie

2 jaar

Gewicht

39 : 0.52 kg
40 : 0.55 kg
41 : 0.58 kg
42 : 0.61 kg
43 : 0.64 kg
44 : 0.67 kg
45 : 0.71 kg
46 : 0.74 kg
47 : 0.78 kg
48 : 0.82 kg

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Behuizing 50% EVA, 50% Rubber - Gerecyclede band Buitenkant van 50% Polyurethaan, 30% Gerecyleerd polyester, 20% PolyEthyleneTerephatalate Recycled (RPET) Binnenkant van 100% Gerecyleerd polyester

VOORRAADADVIES

We raden aan om je schoenen op te bergen beschermd tegen vocht en licht, bij voorkeur op een goed geventileerde plek en niet dicht bij een warmtebron.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet mee door zout water lopen

TESTS

Quechua bedenkt en ontwikkelt zijn producten in zijn uitvalsbasis aan de voet van de Mont Blanc, in Frankrijk.
Die worden vervolgens getest in de praktijk, samen met andere wandelaars, om ze te controleren op comfort en stevigheid. We trekken bijvoorbeeld naar de bossen van Fontainebleau, naar Bretagne of Corsica. We zoeken zoveel mogelijk wandelpaden op, bij elk soort weer. Tijdens die momenten overleggen we met onze testers, hun feedback en input zijn voor ons van onschatbare waarde!

Goedgekeurd door

Deze wandelschoenen werden in juni 2021 getest en goedgekeurd door een tiental testpersonen in de Var, aan de Franse Côte d'Azur.
Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de natuur, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen op wandelingen. Ons team en een testpanel (bestaande uit partners, ambassadeurs en klanten) stellen de producten op de proef, tijdens het hele ontwikkelingsproces, tot ze op de markt worden gebracht.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

AFBEELDINGEN

Wandelschoenen voor heren NH500 Fresh
Wandelschoenen voor heren NH500 Fresh
Wandelschoenen voor heren NH500 Fresh
Wandelschoenen voor heren NH500 Fresh

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden