Laatste Kans
Wandelschoenen voor heren NH100
Wandelschoenen voor heren NH100
Wandelschoenen voor heren NH100
Wandelschoenen voor heren NH100
Wandelschoenen voor heren NH100
Wandelschoenen voor heren NH100
Wandelschoenen voor heren NH100
Wandelschoenen voor heren NH100

Wandelschoenen voor heren NH100

13,99 −28%
9,99

Kleur:

Kakibruin / Carbongrijs

Maat:

Maattabel

Onze ontwikkelaars ontwierpen de schoenen NH100 op een milieuvriendelijke manier. Ze zijn geschikt voor wandelen in de natuur, over vlakke paden.

Onze motivatie? Je comfortabele ecodesigned schoenen bieden die goed antislip zijn op alle natuurpaden met weinig hoogteverschil. En dat voor een heel betaalbare prijs.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Demping

Demping met 2 inserts in EVA: 3 mm vooraan en 8 mm achteraan de schoen

Grip

TPR-zool met profiel van 3,5 mm, geschikt voor relatief vlakke wandelpaden

Anatomisch ontwerp

Binnenzool uitneembaar zodat je die kan vervangen door een orthopedische zool

Slijtvastheid

Synthetisch inzetstuk aan de voorvoet om de schoenen schuurbestendig te maken

Grip

Het zoolmateriaal en profiel van 3,5 mm zorgen voor een optimale modderafvoer

Lichtgewicht

Elke schoen weegt slechts 373 g in maat 43

TECHNISCHE INFORMATIE

Zolen die antislip zijn op natuurpaden

Het zoolontwerp is het resultaat van uitvoerig onderzoek in onze laboratoria. De zool heeft een specifieke rubbersamenstelling voor een optimale grip en slipvastheid. Omdat niet iedereen dezelfde behoeften heeft, zoeken we systematisch naar het beste compromis om te lopen over een zachte ondergrond (zoals een bospaadje) en harde bodem (zoals rotspaden).Voor slipvastheid kreeg dit model 3 sterren op onze outdoor contact-schaal

Ontwikkeld voor natuurpaden

Onze wandelschoenen zijn bedoeld voor natuurlijke paden. We kiezen en testen de materialen van de zool en het bovenwerk specifiek voor wandelen op een zachte bodem (zoals bospaden) en harde bodem (zoals rotspaden). Lopen over een verharde weg (asfalt) kan ertoe leiden dat de schoenen sneller verslijten en niet langer comfortabel zitten. Ze zijn niet geschikt voor bergwandelen.

Getest in het lab

We doen ook tests in ons laboratorium op de volgende aspecten: loskomen van ogen en riempjes, verlijming, giftige stoffen, bestandheid tegen uv-stralen, slijtage van de zool en van de materialen van het bovenwerk, versnelde slijtage.Dankzij die tests kunnen we de kwaliteit van onze producten verbeteren en voorkomen dat je wandelschoenen voortijdig slijten.

Hoe de juiste maat van wandelschoenen kiezen?

Pas beide schoenen, rechtopstaand en met de sokken die je draagt om te wandelen. Pas indien nodig verschillende modellen en maten. Twee punten waar je op moet letten:
- zit je hiel goed vast
- stoten je tenen niet tegen de schoen als je naar beneden gaat
De schoenen mogen nergens knellen als je ze past. Wandel gerust even rond in de winkel. Vertrek niet op een lange tocht met nieuwe schoenen, maar loop ze eerst in.

De combinatie schoen/sok is belangrijk

Tijdens wandelingen kan je blaren krijgen om verschillende redenen: wrijving, een plooi in de sok, vocht, sokken die te klein of te groot zijn ... Het is dus belangrijk dat je sokken de juiste maat hebben en dat ze in een materiaal zijn dat is aangepast aan je wandelschoenen.

Hoe moet je de juiste maat wandelsokken kiezen?

Draag sokken in de juiste maat om te vermijden dat ze gaan rimpelen in je schoen: sokken die te groot zijn rimpelen in je schoen, te kleine sokken hebben de neiging dieper in je schoen te schuiven.

Hoe moet je het juiste materiaal van je wandelsokken kiezen?

hou je voeten droog tijdens het wandelen: je transpireert, dat is vaak niet te vermijden.
Als je schoenen ademend zijn, voeren ze de transpiratie af. Je moet dus lichte sokken dragen die eveneens ademend zijn. Als je schoenen eerder waterdicht zijn, als bescherming tegen de regen, is dat een andere zaak: dan moet je sokken kiezen die de transpiratie absorberen en zoveel mogelijk afvoeren van je voeten.

Welke sokken zijn geschikt voor in de schoenen NH100?

De schoenen zijn een beetje ademend, maar niet genoeg om alle transpiratie af te voeren. We raden aan om er de sokken NH100 mid in te dragen: die bevatten katoen dat het vocht absorbeert en hebben lusjesstof aan de voetzool om het vocht af te voeren van de voet. Ze komen ook hoog genoeg om je enkel te beschermen tegen wrijving van de schoen. Een uitstekende combinatie om blaren te voorkomen.

Garantie

Op onze wandelschoenen krijg je 2 jaar garantie. Ons doel? We ontwikkelen voor jou een duurzaam product dat je tijdens elke wandeling in de natuur kunt dragen. Want we houden het meest van dingen met een verhaal, dingen die al heel wat hebben meegemaakt en nog veel zullen beleven!

Garantie

2 jaar

Gewicht

39 : 0.618 kg
40 : 0.638 kg
41 : 0.694 kg
42 : 0.702 kg
43 : 0.746 kg
44 : 0.74 kg
45 : 0.756 kg
46 : 0.778 kg
47 : 0.824 kg
48 : 0.926 kg

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Behuizing 100% Styreen Ethyleen Butadieen Styreen Buitenkant van 70% Polyethyleentereftalaat (PET), 30% Polyurethaan Binnenkant van 50% EVA, 50% Polyethyleentereftalaat (PET)

VOORRAADADVIES

We raden aan om je schoenen op te bergen beschermd tegen vocht en licht, bij voorkeur op een goed verluchte plek en niet dicht bij een warmtebron.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet aan te raden voor wandelen in de regen, bergen of op asfalt

TESTS

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie. Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en de beoefenaars van outdoor sporten.
Een groot voordeel wanneer we producten voor wandelen ontwikkelen en jullie al onze expertise ter beschikking stellen.

Goedgekeurd door

Deze schoenen werden meerdere maanden in de praktijk getest door een twintigtal testpersonen in Frankrijk en een tiental testpersonen in Spanje, en goedgekeurd.
Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de natuur, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen op wandelingen. Ons team en een testpanel (partners, ambassadeurs en klanten) stellen de producten op de proef, tijdens het hele ontwikkelingsproces en tot het moment dat ze op de markt worden gebracht.

ONDERHOUDSADVIES

Met een vochtige doek schoonmaken.

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN