Wandelschoenen voor dames NH100

€14,99

8618638

Onze ontwikkelaars, zelf fervente wandelaars, ontwierpen de milieuvriendelijke schoenen NH100 voor wandelen over vlakke natuurpaden.

Ons doel? Je comfortabele schoenen bieden die goed antislip zijn op alle relatief vlakke natuurpaden. En dat voor een heel betaalbare prijs!

Kleur:

Carbongrijs / PAARS

Maat:

Maattabel

PRODUCTVOORDELEN

Demping

Demping met 2 inserts in EVA: 3 mm vooraan en 8 mm achteraan de schoen

Grip

TPR zool met profiel van 3,5 mm, geschikt voor relatief vlakke wandelpaden in de natuur

Ecodesign

-

Pascomfort

Binnenzool uitneembaar zodat je die kan vervangen door een orthopedische zool

Slijtvastheid

Synthetisch inzetstuk aan de voorvoet om de schoenen schuurbestendig te maken

Grip

Het zoolmateriaal en profiel van 3,5 mm zorgen voor een optimale modderafvoer

Lichtgewicht

Elke schoen weegt slechts 297 g in maat 39

TECHNISCHE INFORMATIE

Slipvaste zolen met goede grip

We gebruiken een specifieke rubberformule die is ontwikkeld in onze laboratoria om de grip en slipvastheid van deze zool te optimaliseren. We gaan systematisch op zoek naar het beste compromis om zowel op een drassige ondergrond (slipvastheid) als een droge ondergrond (grip) te lopen.

Gemaakt om te wandelen

Onze wandelschoenen zijn ontwikkeld voor gebruik op wandelpaden. We kiezen en testen de materialen van de zool en het bovenwerk specifiek voor wandelen op een zachte bodem (zoals bospaden) en harde bodem (zoals rotspaden). Lopen over een verharde weg (asfalt) kan ertoe leiden dat de schoenen sneller verslijten en niet langer comfortabel zitten. Ze zijn niet geschikt voor bergwandelen.

Slijtagetests

In het lab worden tests gedaan om de volgende dingen te controleren:
loskomen van ogen en riempjes, verlijming, giftige stoffen, bestandheid tegen uv-stralen, slijtage van de zool en van de materialen van het bovenwerk, versnelde slijtage.Dankzij die tests kunnen we de kwaliteit van onze producten verbeteren en voorkomen dat je wandelschoenen voortijdig slijten.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Behuizing 100% Styreen Ethyleen Butadieen Styreen Buitenkant van 70% Polyethyleentereftalaat (PET), 30% Polyurethaan Binnenkant van 50% EVA, 50% Polyethyleentereftalaat (PET)

VOORRAADADVIES

We raden je aan om de schoenen op te bergen op een luchtige plek, beschermd tegen licht en vocht.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet aan te raden voor wandelen in de regen, bergen of op asfalt

TESTS

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie. Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en de beoefenaars van outdoor sporten.
Een groot voordeel wanneer we kwalitatieve producten voor wandelen ontwikkelen en jullie al onze expertise ter beschikking stellen.

Goedgekeurd door

Deze schoenen werden goedgekeurd door wandelaarsters tijdens wandelingen van 8 km langs de rivier de Arve en rond het meer van Passy in de Haute Savoie, in september 2021.
Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de natuur, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen op wandelingen.
Ons team en een panel van teststers (partners, ambassadrices en klanten) stellen de producten op de proef, vanaf de ontwikkeling tot het moment dat ze op de markt worden gebracht.

ONDERHOUDSADVIES

Met een vochtige doek schoonmaken.

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN