Wandelschoenen voor dames NH100 Mid

€19,99

8492102

Onze productontwikkelaars, zelf fervente wandelaars, ontwierpen de halfhoge MH100-schoenen voor recreatieve wandelingen door de velden, in het bos of aan zee, bij droog weer.

Onze motivatie? Je comfortabele en lichte schoenen bieden die goed antislip zijn op alle natuurpaden met weinig hoogteverschillen. En dat voor een heel betaalbare prijs!

Kleur:

Graniet / Laguneblauw

Maat:

Maattabel

PRODUCTVOORDELEN

Demping

Demping aan de hiel met een EVA-pad van 6 mm, geschikt voor natuurpaden.

Grip

TPR-zool met profiel van 3,5 mm, geschikt voor natuurpaden.

Fit

Hoog en soepel bovenwerk | Vetersluiting met 6 oogjes of haakjes voor de nodige steun

Pascomfort

Uitneembare binnenzool zodat je hem kan vervangen door een orthopedische zool.

Slijtvastheid

Synthetisch inzetstuk vooraan om beter bestand te zijn tegen slijtage

Grip

Het zoolmateriaal en profiel van 3,5 mm zorgen voor een optimale modderafvoer.

Gebruiksgemak

Hoog model, verhindert dat steentjes of twijgjes in de schoen komen

Lichtgewicht

Elke schoen weegt slechts 318 g in maat 39.

TECHNISCHE INFORMATIE

Antislip zolen

In onze laboratoria ontwikkelden we een specifieke rubbersamenstelling om de grip en slipvastheid van deze zool te optimaliseren. We zoeken systematisch naar het beste compromis zodat je zowel over drassig terrein (grip) als droog terrein (slipvastheid) kan lopen.

Gemaakt om te wandelen

Onze wandelschoenen zijn bedoeld voor wandelpaden. We kiezen en testen de materialen van de zool en het bovenwerk specifiek voor wandelen op een zachte bodem (zoals bospaden) en harde bodem (zoals rotspaden). Lopen over een verharde weg (asfalt) kan ertoe leiden dat de schoenen sneller verslijten en niet langer comfortabel zitten. Ze zijn niet geschikt voor bergwandelen.

Tests op de stevigheid

We doen ook tests in ons laboratorium op de volgende aspecten: loskomen van ogen en riempjes, verlijming, giftige stoffen, bestandheid tegen uv-stralen, slijtage van de zool en van de materialen van het bovenwerk, versnelde slijtage.Dankzij die tests kunnen we de kwaliteit van onze producten verbeteren en voorkomen dat je wandelschoenen voortijdig slijten.

COMFORT

Onze wandelschoenen hebben slechts één doel: jouw comfort verhogen. Daarom hebben we verschillende elementen aan deze schoen toegevoegd om zorg te dragen voor je voeten, zoals de binnenzool in EVA (soepel thermoplastic) en een hielpad in hetzelfde materiaal.
We hebben ook de binnenzool uitneembaar gemaakt voor meer hygiëne (mogelijkheid om hem te wassen).

Welke sokken passen bij de Quechua schoenen NH100 mid?

De schoenen zijn niet erg ademend, maar wel voldoende om de transpiratiedampen af te voeren. We raden aan om er de sokken Hike 50 mid in te dragen: die bevatten katoen dat het vocht absorbeert en hebben badstof aan de voetzool om het vocht af te voeren van de voet. Ze komen ook hoog genoeg om je enkel te beschermen tegen wrijving van de schoen. Een uitstekende combinatie om blaren te voorkomen.

ONZE VISIE

Omdat we ons er bewust van zijn dat we iets moeten doen om onze planeet te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken. We werken er elke dag aan om dit product verantwoorder te maken: repareerbaarheid en duurzaamheid staan centraal in onze productontwikkeling.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Behuizing 100% Styreen Butadieen Buitenkant van 56.5% Polyethyleentereftalaat (PET), 43.5% Polyurethaan Binnenkant van 50% EVA, 50% Polyethyleentereftalaat (PET)

VOORRAADADVIES

We raden je aan om de schoenen op te bergen op een luchtige plek, beschermd tegen licht en vocht.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet aan te raden voor wandelen in de regen, de bergen of op asfalt

TESTS

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie. Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en de beoefenaars van outdoor sporten.
Een groot voordeel wanneer we kwalitatieve producten voor wandelen ontwikkelen en jullie al onze expertise ter beschikking stellen.

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de natuur, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen op wandelingen.
Ons team en een testpanel (partners, ambassadeurs en klanten) stellen de producten op de proef, tijdens het hele ontwikkelingsproces, tot het moment dat ze op de markt worden gebracht.
Deze schoenen werden goedgekeurd door wandelaarsters na tochten over bospaden, zodat we kunnen garanderen dat ze comfortabel zitten en stevig zijn.

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN