QUECHUA

Wandelschoenen voor dames NH100 Mid

€19,99
Ref. : 8609979

Onze motivatie? Je comfortabele en lichte schoenen bieden die goed antislip zijn op alle natuurpaden met weinig hoogteverschillen. En dat voor een heel betaalbare prijs!

Onze ontwikkelaars, zelf wandelaars, ontwierpen de halfhoge schoen MH100 voor wie af en toe wandelt door de velden, in het bos of aan zee, bij droog weer.

Kleur: Storm blauw / Carbongrijs

Maattabel
 • 36 10 stuks
 • 37 10 stuks
 • 38 10 stuks
 • 39 10 stuks
 • 40 10 stuks
 • 41 10 stuks
 • 42 10 stuks

Aantal:

  PRODUCTVOORDELEN

  Demping

  Demping aan de hiel met een EVA pad van 6 mm, geschikt voor natuurpaden.

  Grip

  TPR-zool met profiel van 3,5 mm, geschikt voor natuurpaden.

  Voetsteun

  Hoog en soepel bovenwerk | Veters met 6 oogjes en haakjes voor de nodige steun.

  Pascomfort

  Binnenzool uitneembaar zodat je hem kan vervangen door een orthopedische zool.

  Slijtvastheid

  Synthetisch inzetstuk aan de neus om beter bestand te zijn tegen slijtage.

  Grip

  Het zoolmateriaal en profiel van 3,5 mm zorgen voor een optimale modderafvoer.

  Gebruiksgemak

  Hoog model, verhindert dat steentjes of twijgjes in de schoen komen.

  Lichtgewicht

  Elke schoen weegt slechts 318 g in maat 39.

  TECHNISCHE INFORMATIE

  Antislip zolen

  In onze laboratoria ontwikkelden we een specifieke rubbersamenstelling om de grip en slipvastheid van deze zool te optimaliseren. We zoeken systematisch naar het beste compromis zodat je zowel over drassig terrein (grip) als droog terrein (slipvastheid) kan lopen.

  Gemaakt om te wandelen

  Onze wandelschoenen zijn bedoeld voor wandelpaden. We kiezen en testen de materialen van de zool en het bovenwerk specifiek voor wandelen op een zachte bodem (zoals bospaden) en harde bodem (zoals rotspaden). Lopen over een verharde weg (asfalt) kan ertoe leiden dat de schoenen sneller verslijten en niet langer comfortabel zitten. Ze zijn niet geschikt voor bergwandelen.

  Tests op de stevigheid

  We doen ook tests in ons laboratorium op de volgende aspecten: loskomen van ogen en riempjes, verlijming, giftige stoffen, bestandheid tegen uv-stralen, slijtage van de zool en van de materialen van het bovenwerk, versnelde slijtage.Dankzij die tests kunnen we de kwaliteit van onze producten verbeteren en voorkomen dat je wandelschoenen voortijdig slijten.

  Comfortabel

  Hét kenmerk van onze wandelschoenen is dat ze bijzonder veel comfort bieden; we voorzagen deze schoen van verschillende elementen die zorg dragen voor je voeten, zoals een binnenzool in EVA (een zachte thermoplast) en een hielpad in hetzelfde materiaal.
  We zorgden er ook voor dat de binnenzool uitneembaar is voor meer hygiëne (je kan hem wassen).

  Welke sokken passen bij de Quechua schoenen NH100 mid?

  De schoenen zijn niet erg ademend, maar wel voldoende om de transpiratiedampen af te voeren. We raden aan om er de sokken Hike 50 mid in te dragen: die bevatten katoen dat het vocht absorbeert en hebben badstof aan de voetzool om het vocht af te voeren van de voet. Ze komen ook hoog genoeg om je enkel te beschermen tegen wrijving van de schoen. Een uitstekende combinatie om blaren te voorkomen.

  Garantie

  2 jaar

  OVERIGE INFORMATIE

  Product samenstelling

  Behuizing 100% Styreen Butadieen Buitenkant van 56.5% Polyethyleentereftalaat (PET), 43.5% Polyurethaan Binnenkant van 50% EVA, 50% Polyethyleentereftalaat (PET)

  VOORRAADADVIES

  Bij voorkeur beschermd tegen vocht en licht opbergen, waar mogelijk op een goed geventileerde plek.

  GEBRUIKSAANWIJZING

  Niet aan te raden voor wandelen in de regen, bergen of op asfalt

  TESTS

  Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie. Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en de beoefenaars van outdoor sporten.
  Een groot voordeel wanneer we kwalitatieve producten voor wandelen ontwikkelen en jullie al onze expertise ter beschikking stellen.

  Goedgekeurd door

  Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de natuur, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen op wandelingen.
  Ons team en een testpanel (partners, ambassadeurs en klanten) stellen de producten op de proef, tijdens het hele ontwikkelingsproces, tot het moment dat ze op de markt worden gebracht.
  Deze schoenen werden goedgekeurd door wandelaarsters na tochten over bospaden, zodat we kunnen garanderen dat ze comfortabel zitten en stevig zijn.

  ONDERHOUDSADVIES

  Met een vochtige doek schoonmaken.

  REVIEWS

  Loading

  Vragen & Antwoorden