QUECHUA

Wandelschoenen met klittenbandsluiting voor jongens MH100 blauw maat 24-34

€9,99
PRIJS VERLAAGD Was €11,99
Ref. : 8600271

Deze betaalbare en gemakkelijke schoenen zijn ideaal voor kinderen. Ze zijn licht en bieden veel grip, zodat je kind ongehinderd kan klauteren.

Onze productontwikkelaars, zelf ouders van jonge wandelaars, ontwierpen deze lage kinderschoenen voor gemakkelijk begaanbare paden.

Kleur: Leisteengrijs / Navyblauw

Maattabel
 • 24 10 stuks
 • 25 10 stuks
 • 26 10 stuks
 • 27 10 stuks
 • 28 10 stuks
 • 29 10 stuks
 • 30 10 stuks
 • 31 10 stuks
 • 32 10 stuks
 • 33 10 stuks
 • 34 10 stuks

Aantal:

  PRODUCTVOORDELEN

  Grip

  De vorm en hoogte (3 mm) van de noppen garandeert grip op elke ondergrond

  Gemakkelijk aan en uit

  Klittenband tot maat 34, om de schoenen helemaal alleen aan te trekken!

  Lichtgewicht

  170 g per schoen in maat 31.

  Demping

  Exclusieve hieldemping, heerlijk comfortabel en gegarandeerd duurzaam.

  TECHNISCHE INFORMATIE

  ZOOL MET VEEL GRIP

  De grip van onze schoenen krijgt een label.
  Om de gripcoëfficiënt te bepalen (0,6 voor dit model), wordt de schoen in het laboratorium getest op verschillende ondergronden (glad, ruw, droog, nat).
  Om de labresultaten te dubbelchecken, laten we de zoolkwaliteit ook nog eens testen in de praktijk, in de bergen, door een groep jonge testpersonen.

  WELKE MAAT KIEZEN?

  Bij wandelschoenen mag je gerust een maat groter nemen dan de gebruikelijke schoenmaat van je kind. Zo is het comfort optimaal in afdalingen en botsen de tenen niet de hele tijd tegen de tip. Advies: houd de nagels van je kind kort en controleer voor elke afdaling of de klittenbandsluitingen of de veters goed vast zijn, zo voorkom je dat de voeten gaan schuiven in de schoenen.

  Aankooptips

  Laat je kind goed rechtop staan wanneer het de schoenen past, met wandelsokken aan. Er zijn twee punten waar je op moet letten als het om comfort gaat: zit de hiel goed vast en kunnen je tenen de voorkant niet raken bij een afdaling.
  De schoenen mogen nergens knellen. Let er ook op dat je kind de schoenen eerst inloopt alvorens er een lange tocht mee te maken.
  Print de voetmeter op onze website af zodat je de maat kunt controleren.https://pdfcoffee.com/pedimetreuepdf-pdf-free.html

  UITNEEMBARE BINNENZOOL

  Uitneembare binnenzool voor sneller drogen. Je kunt ze ook vervangen door een orthopedische zool.

  PRODUCTONTWIKKELING: ONZE KNOWHOW

  Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie. Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en de beoefenaars van outdoor sporten. Een groot voordeel wanneer we producten voor bergwandelen ontwikkelen en jullie al onze expertise ter beschikking stellen.

  Garantie

  2 jaar

  OVERIGE INFORMATIE

  Product samenstelling

  Behuizing 100% Styreen Butadieen Buitenkant van 50% Polyurethaan, 50% Polyethyleentereftalaat (PET) Binnenkant van 50% EVA, 50% Polyethyleentereftalaat (PET)

  VOORRAADADVIES

  Opbergen op een droge en goed verluchte plek.

  TESTS

  Ook het Decathlon Sportslab, ons laboratorium in Lille, draagt bij aan de innovatie en ontwikkeling van onze Quechua-producten.
  Het is georganiseerd rond 4 themagebieden, elk met hun eigen ruimte en technologische instrumenten:
  Morfologie (in het bijzonder dankzij 3D-analyse)
  Bewegingswetenschappen
  Thermisch comfort (met vier klimaatkamers)
  Gedragswetenschappen en sensorische wetenschappen

  Goedgekeurd door

  Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de bergen, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen op wandelingen.
  Sarah, onze testingenieur, en een panel van kinderen testen de producten gedurende het hele ontwikkelingsproces, tot ze op de markt worden gebracht.

  REVIEWS

  Loading

  Vragen & Antwoorden