Wandelschoenen met klittenbandsluiting kinderen MH100 maat 24 tot 34 blauw/roze

10,99
Kleur: Aardbei / Nacht Blauw
Maat: Maattabel

Aantal:

Onze productontwikkelaars, zelf ouders van jonge wandelaars, ontwierpen deze lage wandelschoenen voor goed begaanbare paden

Betaalbare wandelschoenen voor kinderen. Licht en met goede grip voor kleine avonturiers die overal op klauteren

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Grip

De vorm en hoogte (3 mm) van de noppen garandeert grip op elke ondergrond

Gemakkelijk aan en uit

Klittenband tot maat 34, om de schoenen helemaal alleen aan te trekken!

Lichtgewicht

170 g per schoen in maat 31.

Demping

Exclusief dempingsysteem, gegarandeerd comfortabel en duurzaam

TECHNISCHE INFORMATIE

ZOOL MET VEEL GRIP

De grip van onze schoenen krijgt een label.
Om de gripcoëfficiënt te bepalen (0,6 voor dit model), wordt de schoen in het laboratorium getest op verschillende ondergronden (glad, ruw, droog, nat).
Om de labresultaten te dubbelchecken, laten we de zoolkwaliteit ook nog eens testen in de praktijk, in de bergen, door een groep jonge testpersonen.

WELKE MAAT KIEZEN?

Aarzel niet om wandelschoenen voor je kind een maat groter te nemen dan zijn gewone maat. Dat garandeert een optimaal comfort bij afdalingen, doordat de tenen niet tegen de voorkant van de schoen stoten. Advies: houd de nagels van je kind kort en controleer voor elke afdaling of de klittenband of veters goed zijn aangespannen zodat zijn voeten niet naar voren kunnen schuiven in zijn schoenen.

KOOPADVIES

Laat je kind goed rechtop staan wanneer het de schoenen past, met wandelsokken aan. Twee punten waar je op moet letten: zit de hiel goed vast en kunnen je tenen de voorkant niet raken bij een afdaling.
De schoenen mogen nergens knellen bij het passen.
Let er ook op dat je kind de schoenen eerst inloopt alvorens er een lange tocht mee te maken.
Print de voetmeter op onze website af zodat je de maat kunt controleren: https://pdfcoffee.com/pedimetreuepdf-pdf-free.html

UITNEEMBARE BINNENZOOL

Uitneembare binnenzool om sneller te drogen. Je kunt ze ook vervangen door een orthopedische zool.

ONZE MILIEUVISIE

Omdat we heel goed weten dat we actie moeten ondernemen om ons speelterrein te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken.
Vandaag is dit product ecodesigned omdat de milieu-impact met minstens 10% is verlaagd ten opzichte van het oude model en dit dankzij een optimalisatie van de materialen.
We werken er elke dag aan om het nog duurzamer te maken: ecodesign, repareerbaarheid en duurzaamheid staan vanaf nu centraal in onze productontwikkeling

PRODUCTONTWIKKELING: ONZE KNOWHOW

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie. Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en de beoefenaars van outdoor sporten. Een groot voordeel wanneer we producten voor bergwandelen ontwikkelen en jullie al onze expertise ter beschikking stellen.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Behuizing 100% Styreen Butadieen Buitenkant van 50% Polyurethaan, 50% Polyethyleentereftalaat (PET) Binnenkant van 50% EVA, 50% Polyethyleentereftalaat (PET)

VOORRAADADVIES

Opbergen op een droge en goed verluchte plek

TESTS

Ook het Decathlon Sportslab, ons laboratorium in Rijsel, draagt bij aan de innovatie en ontwikkeling van onze Quechua-producten.
Het is georganiseerd rond 4 themagebieden, elk met hun eigen ruimte en technologische instrumenten:
Morfologie (in het bijzonder dankzij 3D-analyse)
Bewegingswetenschappen
Thermisch comfort (met vier klimaatkamers)
Gedragswetenschappen en sensorische wetenschappen

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de bergen, in de omstandigheden die je kunt tegenkomen op wandelingen.
Sarah, onze testingenieur, en een panel van kinderen testen de producten gedurende het hele ontwikkelingsproces, tot ze op de markt worden gebracht.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Laat je inspireren door andere sporters

Jouw foto op onze website? Deel jouw sportfoto met onze producten op Instagram en gebruik daarbij @decathlonnederland en #GoTryDecathlon!

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN