Wandelsandalen voor kinderen MH120 maat 28 tot 39 koraalrood

14,99

Kleur:

Fluoperzik / Beige Grijs

Maat:

Maattabel

Onze productontwikkelaars, zelf ouders van jonge wandelaars, ontwierpen deze kindersandalen op een ecologische manier, om te rennen, springen en spelen bij zonnig weer.

Veelzijdige sandalen, zowel geschikt voor kleine paadjes als om door beekjes te waden dankzij de prima grip. Stevig, comfortabel en licht ... die draag je de hele zomer lang.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Grip

Zool in rubber voor veel grip en duurzaamheid

Gemakkelijk aan en uit

Gemakkelijk aan en uit dankzij de klittenbandsluiting.

Ademend vermogen

Het bovenwerk in tricot zorgt voor steun en ademend vermogen.

Eenvoudig onderhoud

Machinewasbaar op 30 °C. Getest voor 5 wasbeurten.

TECHNISCHE INFORMATIE

ZOOL MET VEEL GRIP

Het gripniveau van onze schoenen krijgt een label.
Om dat label te verdienen, moet de zool labtests doorstaan om de grip te beoordelen op uiteenlopende ondergronden (glad, ruw, droog, nat).
Om die resultaten te dubbelchecken, laten we de schoenen ook nog eens in de praktijk testen door een groep jonge wandelaars in de bergen.

Onze belofte om minder water te verbruiken bij de vervaardiging van dit product

Bij het verven van textiel wordt enorm veel water verbruikt en ook komt het afvalwater van de verfbaden in het milieu terecht. Om die milieu-impact te verkleinen, gebruiken we de spinbad-methode, waarbij de kleurstoffen al tijdens het spinnen aan het garen worden toegevoegd.

PRODUCTONTWIKKELING: ONZE KNOWHOW

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie. Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en de beoefenaars van outdoor sporten. Een groot voordeel wanneer we producten voor bergwandelen ontwikkelen en jullie al onze expertise ter beschikking stellen.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Behuizing 55% Butadieen rubber, 45% EVA Buitenkant van 100% Polyethyleentereftalaat (PET)

VOORRAADADVIES

Opbergen op een droge en goed verluchte plek.

TESTS

Ons team is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, in de Franse Haute-Savoie. Het hele jaar door bedenken en ontwerpen onze productontwikkelaars er mooie, eenvoudige en technische artikelen. Die worden vervolgens ongenadig getest op het terrein. We zijn er immers van overtuigd dat onze artikelen gebruiken in echte omstandigheden de enige manier is om ze continu te verbeteren.

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de bergen, in de omstandigheden die je kunt tegenkomen op wandelingen.
Sarah, onze testingenieur, en een panel van kinderen testen de producten gedurende het hele ontwikkelingsproces, tot ze op de markt worden gebracht.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN