Wandelsandalen voor heren NH120 leer

44,99
Kleur: Koffie / Kleigrijs
Maat: Maattabel

Aantal:

Onze ontwikkelaars ontwierpen de leren sandalen NH120 op een milieubewuste manier. Ze zijn perfect voor wie af en toe wandelt, bij warm en droog weer.

Onze motivatie? Je comfortabele en antislip sandalen bieden voor zomerse wandelingen over natuurpaden. De bandjes en zool in leer garanderen een goede hygiëne.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Demping

Dubbele EVA-zool (ethyleenvinylacetaat) | Goede demping

Fit

3 riemen (2 klittenband, 1 gesp) om nauwkeurig te laten aansluiten.

Grip

Zoolsamenstelling en -profiel voor een prima slipvastheid op wandelpaden

Pascomfort

Zool van 3 mm in EVA | Zacht en hygiënisch materiaal aan de binnenkant

Irritatiewerend

Beperking van het aantal stiksels | Zacht materiaal aan de binnenkant

Lichtgewicht

Elke sandaal weegt slechts 292 g in maat 43

TECHNISCHE INFORMATIE

Zolen die antislip zijn op natuurpaden

Onze wandelsandalen zijn bedoeld voor wandelpaden. We kiezen en testen de materialen van de zool en het bovenwerk specifiek voor wandelen op een zachte bodem (zoals bospaden) en harde bodem (zoals rotspaden). Lopen over een verharde weg (asfalt) kan ertoe leiden dat de schoenen sneller verslijten en niet langer comfortabel zitten. Ze zijn niet geschikt voor bergwandelen.

Waar komt ons leer vandaan?

We gebruiken een leersoort die nubuck heet. Dat voelt donzig zacht aan.
Het leer van deze schoen is afkomstig van runderen. Voor dit leer werden geen dieren gedood: we gebruiken uitsluitend afval uit de voedingsmiddelenindustrie.

WAAROM KOZEN WE VOOR GERECYCLED POLYESTER?

28,8% van het gewicht van de sandaal is van gerecycled polyester.
Door plastic flessen of versleten textiel te recyclen om ons polyester te maken, verminderen we het gebruik van fossiele brandstoffen en tegelijk biedt de stof dezelfde kwaliteit en dezelfde goede eigenschappen om comfortabel te wandelen.

Garantie

2 jaar

Gewicht

39 : 0.498 kg
40 : 0.51 kg
41 : 0.528 kg
42 : 0.57 kg
43 : 0.584 kg
44 : 0.61 kg
45 : 0.652 kg
46 : 0.708 kg
47 : 0.708 kg

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Behuizing 60% Rubber - Gerecyclede band, 40% EVA Buitenkant van 70% Leren - Rund - Gespleten, 30% Gerecyleerd polyester Binnenkant van 50% Gerecyleerd polyester, 50% Leren - Rund - Gespleten

VOORRAADADVIES

We raden aan om je sandalen op te bergen beschermd tegen vocht en licht, bij voorkeur op een goed verluchte plek en niet dicht bij een warmtebron.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet geschikt voor water, bergwandelen of asfalt.

TESTS

Quechua bedenkt en ontwikkelt zijn producten in zijn uitvalsbasis aan de voet van de Mont Blanc, in Frankrijk.
Die worden vervolgens getest in de praktijk, samen met andere wandelaars, om ze te controleren op comfort en stevigheid. We trekken bijvoorbeeld naar de bossen van Fontainebleau of naar Bretagne. We zoeken zoveel mogelijk wandelpaden op, bij elk soort weer. Tijdens die momenten overleggen we met onze testers, hun feedback en input is voor ons immers van onschatbare waarde!

Goedgekeurd door

Deze sandalen werden getest en goedgekeurd door een tiental wandelaars, tijdens wandelingen in de Franse Vaucluse in 2021.
Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de natuur, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen op wandelingen.
Ons team en een testpanel (bestaande uit partners, ambassadeurs en klanten) stellen de producten op de proef, tijdens het hele ontwikkelingsproces en tot het moment dat ze op de markt worden gebracht.

ONDERHOUDSADVIES

Met een vochtige doek schoonmaken.

AFBEELDINGEN

Wandelsandalen voor heren NH120 leer

Laat je inspireren door andere sporters

Jouw foto op onze website? Deel jouw sportfoto met onze producten op Instagram en gebruik daarbij @decathlonnederland en #GoTryDecathlon!

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN