Wandelrugzak NH Escape 100 17 liter

6,99
Kleur: ZWART
Maat: Maattabel
17L
Thuisbezorging:
Beschikbaar
Bezorgen in de winkel:
Kom alles te weten over onze

Onze ontwikkelaars ontwierpen deze rugzak NH Escape 100 van 17 liter voor wie af en toe wandelt. Hij is ook geschikt voor je dagelijkse verplaatsingen.

Ons doel? Jou een rugzak aanbieden die comfortabel, stevig én voordelig is. In de 2 compartimenten kun je je dagelijkse spullen netjes ordenen.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Draagcomfort

Rug en schouderriemen met schuim I Verstelbare schouderriemen

Verdeling van opbergvakken

1 vak met tussenschot voor 15"-laptop | 1 houder voor drinkfles | 1 zak met rits

Inhoud

Inhoud: 17 liter | Gewicht: 250 g | Afmetingen: 40 x 26 x 13 cm

Slijtvastheid

Schuurbestendige onderdelen | Bodem met foam, verstevigd I 10 jaar garantie

TECHNISCHE INFORMATIE

Bij het verven van textiel wordt enorm veel water verbruikt en komt het afvalwater van de verfbaden in het milieu terecht. Onze inzet om minder water te verbruiken bij de vervaardiging van dit product:
- voor de voeringstoffen verven we slechts een garen op twee;
- de buitenstoffen worden geverfd in een spinbad, dat houdt in dat de kleurstoffen al tijdens het spinnen aan het garen worden toegevoegd.

Hoe vul je je rugzak?

In het grote compartiment komen de zware spullen. Stop je kleding daar omheen. Stop je regenjas en/of een fleecejack ergens waar je gemakkelijk bij kunt. In het kleine vak stop je klein materiaal voor tijdens de dag (elektronische apparaten, zonnebrandcrème, kaarten, zonnebril...).
In het zijvak kun je je drinkbus kwijt.

Hoe verstel je je rugzak?

- Maak de schouderriemen los
- Doe de rugzak om
- Trek de schouderriemen weer aan.

HOE WORDT DE INHOUD GEMETEN?

De inhoud van elke rugzak wordt gemeten volgens een standaardmethode: we vullen het hoofdvak en alle kleinere vakken met kleine balletjes. Daarna maken we de rugzak leeg in een bak met schaalverdeling, waardoor we de inhoud in liter kunnen aflezen.

Getest voor een optimale duurzaamheid en stevigheid

In het lab testen we alle elementen van de rugzak: de stoffen, gespen, riemen, schuimpads, ritsen. De stof bijvoorbeeld testen we op slijt- en scheurvastheid, de duurzaamheid van de kleuren in uv-stralen en bij het wassen, en hun waterdichtheid. We testen ook of de naden allemaal goed zijn, door de tas in versneld tempo dezelfde bewegingen te laten ondergaan die hij zou maken bij jarenlang gebruik. Dit gebeurt met een pop die dezelfde bewegingen maakt als een wandelaar.

Jouw mening is belangrijk!

Dankzij jullie feedback hebben we het ontwerp en design van onze rugzak nog verder verbeterd.
De rugzak werd in de praktijk getest door tal van wandelaars, na die test brachten we nog een paar ultieme verbeteringen aan.In dit nieuwe model hebben we een dubbele rits aan het hoofdcompartiment toegevoegd net als een zijzakje en een verstevigde bodem zodat je net zo goed de natuur in kan trekken als iedere andere omgeving.

Garantie

10 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Polyester Voering 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Bewaar je rugzak op een droge plek en beschermd tegen de zon.

GEBRUIKSAANWIJZING

Opgelet: de stof is niet waterdicht.Hoes niet meegeleverd.

TESTS

Ons team bedenkt, tekent en ontwikkelt de Quechua-producten in Frankrijk, aan de voet van de Mont Blanc.
Ze worden vervolgens getest in de praktijk door wandelaars en wandelaarsters, om ze te controleren op comfort en stevigheid. Bretagne, Corsica, Réunion, Nice enz. We zoeken zoveel mogelijk wandelpaden op, bij elk soort weer. Tijdens die momenten overleggen we met onze testers, hun feedback en input zijn voor ons van onschatbare waarde!

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de natuur, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen op wandelingen.
Ons team en een testpanel (bestaande uit partners, ambassadeurs en klanten) stellen de producten op de proef, tijdens het hele ontwikkelingsproces en tot het moment dat ze op de markt worden gebracht.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN