QUECHUA

Pet voor wandelen kinderen MH500

€5,99
Ref. : 8595280

Onze ontwikkelaars, zelf ouders van jonge wandelaartjes, ontwierpen deze uv-werende pet die jonge kinderen beschermt tegen de zon.

Rennen, klimmen, klauteren, spelen, met deze pet is je kind steeds goed beschermd. Je kunt je kind onbezorgd meenemen op ontdekkingstocht in de bergen.

Kleur: Leisteengrijs

Maattabel
UNIQUE
Aantal:
Bezorging:

2 tot 3 dagen

Productvoordelen

Zonbescherming

UPF 40+: houdt 97% van de uv A- en uv B-stralen tegen. Afneembare nekflap

Anatomisch ontwerp

Met elastiek om goed aan te sluiten op het kinderhoofdje (50 cm). Afneembare nekflap

Ademend vermogen

De stof voert de transpiratie af naar buiten

Lichtgewicht

Weegt slechts 52 g

Sneldrogend

Droogt heel snel dankzij de stof in polyamide

Technische informatie

Zonnebescherming

Kleding biedt nog steeds de allerbeste bescherming tegen de zon: kies voor shirts met lange mouwen, lange broeken en hoeden met brede rand. Opgelet, een T-shirt alleen beschermt onvoldoende tegen de zon: de dikte van de stof, de dichtheid van het tricot en zelfs de kleur kunnen een invloed hebben op de uv-bescherming. Het label UPF 40+/50+ garandeert dat de kleding voldoet aan de Europese norm. UPF 40+ betekent dat 97,5% van de straling wordt tegengehouden, bij 50+ zelfs meer dan 98%.

Stevige stoffen

Test op slijt- en schuurvastheid: zo testen we in het lab of de fleece stoffen na verloop van tijd niet gaan pluizen. Test op kleurvastheid: De kleurvastheid wordt streng gecontroleerd om er zeker van te zijn dat de kleuren niet afgeven bij contact met speeksel. Verouderingstest: de eigenschappen, het gedrag, de dikte en de look van een stof mogen zelfs na vaak wassen niet veranderen.

Garantie

2 jaar

Gewicht

0.052 kg

Overige informatie

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Polyamide Stof binnenkant 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Opbergen op een schone en droge plek.

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de bergen, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen op wandelingen.
Sarah, onze testingenieur, en een panel van kinderen testen de producten gedurende het hele ontwikkelingsproces, tot ze op de markt worden gebracht.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook