Wandelpet kinderen 7-15 jaar MH500

5,99
Kleur: Donker indigoblauw
Thuisbezorging

7 tot 9 werkdagen of afhalen in de winkel

Beschikbaar

Onze ontwikkelaars ontwierpen deze pet om je kind te beschermen tegen de zon tijdens wandelingen op elk soort terrein en in de bergen.

Lopen, klimmen, klauteren, spelen, met deze pet is je kind steeds goed beschermd. Laat je schat dus in alle rust de bergen ontdekken.

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Zonnebescherming

Stof met UPF 40+: houdt 97% van de uvA en uvB-stralen tegen. Afneembare nekflap.

Droogtijd

Droogt snel dankzij het polyamide.

Aanpasbaarheid

Verstelbaar achteraan, past op elk hoofd. Afneembare nekflap.

Ademend vermogen

Verluchtingen in mesh voor een goed ademend vermogen.

Stevigheid

Ripstop-stof. 2 jaar garantie.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Zonbescherming

Kleding biedt nog steeds de allerbeste bescherming tegen de zon: kies voor shirts met lange mouwen, lange broeken en hoeden met brede rand. Opgelet, niet elk T-shirt beschermt even goed tegen de zon: de dikte van de stof, de weefdichtheid en zelfs de kleur kunnen een invloed hebben op de uv-bescherming.Het label UPF 40+/50+ garandeert dat de kleding voldoet aan de Europese norm. UPF 40+ betekent dat 97,5% van de straling wordt tegengehouden, bij 50+ zelfs meer dan 98%.

Duurzaamheid van de materialen

Test op slijtvastheid en bestandheid tegen wrijving: zo testen we in het lab of de fleece stoffen na verloop van tijd geen pilling vertonen. Test op kleurvastheid: De kleurvastheid wordt streng gecontroleerd om er zeker van te zijn dat de kleuren niet afgeven bij contact met speeksel. Verouderingstest: de eigenschappen, het gedrag, de dikte of het uitzicht van een stof mogen zelfs na vaak wassen niet veranderen.

De maat aanpassen

Eén maat, aanpasbaar met het bandje achteraan. Afneembare nekflap.

ONS MILIEUBELEID

Omdat we heel goed weten dat we actie moeten ondernemen om onze natuurlijke omgeving te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken.
Dit product heeft nog geen milieubewust ontwerp, maar we werken dag in dag uit aan een verantwoorde variant: bij elke nieuwe ontwikkeling houden we ecodesign, herstelbaarheid en duurzaamheid hoog in het vaandel.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Fles/Lichaam 100% Polyamide Flessenhals/Fopspeen 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Opbergen op een schone en droge plek.

TESTS

Ons team is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, in de Franse Haute-Savoie. Het hele jaar door bedenken en ontwerpen onze productontwikkelaars er mooie, eenvoudige en technische artikelen. Die worden vervolgens ongenadig in de praktijk getest. We zijn er immers van overtuigd dat onze artikelen gebruiken in echte omstandigheden de enige manier is om ze continu te verbeteren.

Goedgekeurd door

onze teams van jonge testers aan de voet van de Mont Blanc en ons R&D-lab, dat als taak heeft de beste materialen uit te zoeken.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN