Wandelbroek MH500 afritsbaar kinderen 2-6 jaar

€19,99

8569514

Onze ontwikkelaars, zelf ouders van jonge wandelaars, bedachten deze afritsbroek speciaal voor het wandelcomfort van je kind!

De perfecte wandelbroek voor je kind: tegelijk technisch, slim, ademend en licht, en je kind zal het geweldig vinden om zelf de pijpen eraf te ritsen!

Kleur:

Navyblauw

Maat:

Maattabel

Aantal:

PRODUCTVOORDELEN

Modulariteit

Broek om te vormen tot short dankzij de ritsen. Verstelbare taille

Sneldrogend

Snel droog dankzij de polyester stof

Anatomisch ontwerp

Taillewijdte verstelbaar met een handig knopensysteem

Eenvoudig onderhoud

Machinewas op 30°C, drogen aan de waslijn of in de droger op lage temperatuur

Stevigheid

Sterke stof. Verstevigingen op de knieën 2 jaar garantie

TECHNISCHE INFORMATIE

Stevige stoffen

Test op slijt- en schuurvastheid: zo controleren we bijvoorbeeld dat een fleecestof niet gaat pluizen, op basis van tests in onze laboratoria. Test op kleurvastheid: De kleurvastheid wordt streng gecontroleerd om er zeker van te zijn dat de kleuren niet afgeven bij contact met speeksel. Slijtagetest: de eigenschappen, het gedrag, de dikte en de look van een stof mogen zelfs na vaak wassen niet veranderen.

Technische details

Verstelbare taille zodat de short perfect op maat van je kind is aan te passen. 2 steekzakken, 1 zijzak. Om te vormen tot short dankzij de ritsen in de pijpen, zodat je je altijd snel kan aanpassen aan het weer of de intensiteit van de wandeling.

ONZE VISIE

Omdat we ons er bewust van zijn dat we iets moeten doen om ons speelterrein te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken. We werken er elke dag aan om dit product verantwoorder te maken: repareerbaarheid en duurzaamheid staan vanaf nu centraal in onze productontwikkeling.

WAAR KOMEN ONZE BROEKEN VANDAAN?

Deze broek werd bedacht en ontwikkeld in ons International Design Center aan de voet van de Mont Blanc in Frankrijk, en geproduceerd door onze leveranciers in Vietnam.
Onze partners hebben een uitvoerige knowhow verworven in de confectie van onze broeken en we werken heel nauw met hen samen.
Dankzij die vertrouwensrelatie met onze industriële partners kunnen we technisch hoogstaande, kwalitatieve producten maken.

De arbeidsomstandigheden in onze productieateliers

We zien er nauw op toe dat onze leveranciers ons gedragscharter tot op de letter volgen. Onze leveranciers zijn overigens vaak gevestigd in ontwikkelingslanden, waar onze aanwezigheid jobs creëert.
Aan de hand van audits en dankzij teams ter plaatse waken we erover dat alle werknemers een kwaliteitsvolle werkomgeving krijgen, waar respect, zelfontplooiing én milieubewustzijn centraal staan.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Polyamide Zak 100% Polyethyleentereftalaat (PET)

VOORRAADADVIES

Opvouwen en opbergen op een schone en droge plaats.

GEBRUIKSAANWIJZING

Verwijderd houden van warmtebronnen.

TESTS

Ook het Decathlon Sportslab, ons laboratorium in Lille, draagt bij tot de innovatie en ontwikkeling van onze Quechua-producten.
Het is georganiseerd rond 4 themagebieden, elk met hun eigen ruimte en technologische instrumenten:
Morfologie (in het bijzonder dankzij 3D-analyse)
Bewegingswetenschappen
Thermisch comfort (met vier klimaatkamers)
Gedragswetenschappen en sensorische wetenschappen

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de bergen, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen op wandelingen.
Sarah, onze testingenieur, en een panel van kinderen testen de producten gedurende het hele ontwikkelingsproces, tot ze op de markt worden gebracht.

AFBEELDINGEN

Wandelbroek MH500 afritsbaar kinderen 2-6 jaar

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden