Wandelshirt voor dames NH500

9,99
Kleur: Frozen cedar / GROEN
Maat: Maattabel

Laten bezorgen

Onze teams ontwikkelden het T-shirt NH500 op een milieubewuste manier. Perfect voor wie regelmatig wandelt door velden, in het bos of langs de kust.

Het ideale T-shirt bij warm weer, dankzij de ruime fit en de luchtige jacquard-inzet in de rug. De mix van gerecycled katoen, gerecycled polyester en lyocell voelt aangenaam zacht aan.

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Pascomfort

Licht, soepel en zacht op de huid, door het Lyocell en het gerecyclede katoen

Droogtijd

Luchtige jacquardstof op de rug | Snel droog dankzij de polyestervezels

Aanpasbaarheid

Ruime fit, langer achteraan | Verkrijgbaar in 8 maten: van 2XS tot 3XL

Gewicht

Gewicht van het T-shirt: 130 g in maat M

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

We verkleinden de milieu-impact van dit product

We hebben dit product verbetert volgens de ecodesign-principes. De stof is gebreid met 3 milieuvriendelijkere garens: gerecycled katoen, gerecycled polyester en Lyocell.
Die 3 garens zijn goed voor minstens 86% van het gewicht van dit kledingstuk.

Waarom kozen we voor gerecycled katoen?

Minstens 19% van het gewicht van dit T-shirt bestaat uit gerecycled katoen.
We willen dat onze wandelkleding gegarandeerd stevig, kwalitatief en zacht is, daarom combineren we nieuwe katoenvezels met gerecyclede katoenvezels uit textielafval of textiel aan het einde van zijn levensduur. Zo beperken we de impact door de teelt van nieuw katoen en behouden we tegelijk de kwaliteit en goede eigenschappen van de stof.

WAAROM KOZEN WE VOOR GERECYCLED POLYESTER?

Minstens 34% van het gewicht van dit T-shirt bestaat uit gerecycled polyester.

Door plastic flessen of versleten textiel te recyclen om ons polyester te maken, verminderen we het gebruik van fossiele brandstoffen en tegelijk biedt de stof dezelfde kwaliteit en dezelfde goede eigenschappen om comfortabel te wandelen.

Waarom kozen we voor Lyocell?

Minstens 33% van het gewicht van dit T-shirt bestaat uit Lyocell.
Lyocell is een cellulosevezel die 100% biologisch afbreekbaar is en wordt gewonnen uit houtpulp (in hoofdzaak van eucalyptus maar ook van eik of berk) in een vrijwel gesloten systeem. De productie ervan gebeurt met respect voor het milieu, door gebruik te maken van niet-giftige en recycleerbare oplosmiddelen.

Verkrijgbaar van maat 2XS tot 3XL

Onze prioriteit? We willen ervoor zorgen dat onze wandelkleding voor iedereen past! Zodat iedereen in alle comfort van zijn of haar tochten kan genieten. Daarom is dit T-shirt verkrijgbaar van maat 2XS tot 3XL

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 36% Lyocell, 35% Polyester, 29% Katoen Inzetstuk 39% Polyester, 31% Lyocell, 30% Katoen

VOORRAADADVIES

Bewaar dit T-shirt opgevouwen op een droge plek.

TESTS

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie. Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en de beoefenaars van outdoor sporten.
Een groot voordeel wanneer we kwalitatieve producten voor wandelen ontwikkelen en jullie al onze expertise ter beschikking stellen.

Goedgekeurd door

Dit T-shirt werd getest en goedgekeurd in april 2019, door een groep wandelaarsters tijdens een dagtocht langs bos- en kustpaden op Île de la Réunion.
Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de vrije natuur, in de omstandigheden die ook jij aantreft op je wandelingen.
Ons team en een panel van teststers (partners, ambassadrices en klanten) stellen de producten op de proef, vanaf de ontwikkeling tot het moment dat ze op de markt worden gebracht.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Strijken - Maximum temperatuur 110°C - Geen stoom

Niet droogreinigen

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN