KIPSTA

Volleybal V900 wit/rood

€37,99
Ref. : 8408660

Deze bal is geschikt voor regelmatige trainingen van expert volleyballers.

Onze ingenieurs ontwikkelden deze bal voor al je volleybaltrainingen en -wedstrijden. Het iconische design met 12 panelen zorgt voor stabiliteit, stevigheid en balans, voor nog betere prestaties.

Kleur: ROOD

5
Aantal:
Bezorging:

Op werkdagen en zondag voor 21:00 besteld, de volgende dag in huis.

Productvoordelen

Balgevoel

Aangename aanraking, zowel bij slaan als bij vangen.

Levensduur

In het laboratorium getest op 10.000 slagen met een snelheid van 50 km/u.

Stuiteren

Met een optimale balvlucht.

Gewicht

De bal weegt tussen 260 en 280 gram, het officiële gewicht van een volleybal.

Technische informatie

Comfortabele aanraking

Om je meer spelcomfort te kunnen bieden, ging ons team het veld op om te spreken met expert volleyballers en -sters. "Voor een aangename aanraking wilden we de materialen van de buitenbal zo puur mogelijk houden. Het resultaat is een bal die bij het opvangen van een venijnige aanval minder pijn doet dan andere ballen," legt Fiona, onze ingenieur, uit.

Licht en stevig, zodat je kunt spelen als de echten

Niet alleen op vlak van gewicht (tussen 260 en 280 gram), maar ook op vlak van het aantal panelen, het soort materialen en de stevigheid. Onze ballen worden zelfs getest aan strengere eisen dan die van de FIVB: deze bal weerstond 10.000 slagen aan 50 km/u tegen een stalen plaat. Aan het einde van de test was hij niet vervormd en behield hij nog altijd de juiste druk.

Een iconisch en uniek design in de volleybalwereld

Onze designers, zelf ook enthousiaste volleyballers en -sters, ontwierpen het exclusieve design van deze bal. De manier waarop de synthetische stroken of panelen rond de binnenbal zijn aangebracht is uniek in de volleybalwereld. De meeste volleyballen worden gemaakt met 18 panelen. Wij kozen echter voor 12 panelen, voor nog betere prestaties.

Een betere zichtbaarheid

Om je volleybaltraining nog aangenamer te maken, gaven we deze bal een duidelijke visuele identiteit mee, zodat hij altijd goed zichtbaar is op het veld. "We wilden een bal die zichtbaar is bij het draaien, een design die de beweging in de verf zet," vertelt Paulo, productmanager en ex-topspeler.

Gecontroleerde balvlucht

Binnenin hebben we voor een uitgebalanceerde binnenbal gezorgd, dat wil zeggen dat we een rubber schijf als tegengewicht hebben aangebracht tegenover het ventiel. Het doel? De bal stabieler en evenwichtiger maken in trainingen en wedstrijden.

Altijd de juiste druk!

We kunnen het niet genoeg herhalen, een goed opgeblazen volleybal staat garant voor een geslaagd spel, of toch bijna! Neem de tijd om de bal de juiste druk te geven op basis van de aanwijzingen op de bal.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Product samenstelling

Materiaal buitenkant 100% Polyurethaan Behuizing 80% Isobutyleen Isopreen Butylrubber, 20% Rubberlatex

VOORRAADADVIES

Weet je wat we bedoelen met "de naald bevochtigen" om goed voor je bal te zorgen? Doe gewoon een beetje water op de balnaald van de pomp als je de bal opblaast!

GEBRUIKSAANWIJZING

Je gebruikt deze bal best enkel binnen.

Video

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook